2015
Veldig bra 7,9
basert på 5252 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5252 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Lin fra Hongkong
Gruppe
Premier
Opphold på 2 netter i august 2016
good
good
Skrevet 26 september 2016

Rolando fra Mexico
Par
Economy
Opphold på 4 netter i september 2016
Everything was Right, thank you
thanks
Skrevet 26 september 2016

CHIA fra Singapore
Familie med eldre barn
Premier
Opphold på 4 netter i august 2016
Ok stay
Good
Skrevet 25 september 2016

Rattikorn fra Thailand
Forretningsreisende
Premier
Opphold på 4 netter i september 2016
Great location
The location is great as next to the MTR station. Staffs are always helpful and friendly. There is some renovation going on so it is a bit dusty on the elevator waiting area.
Skrevet 25 september 2016

Laura fra Canada
Reiste alene
Economy
Opphold på 2 netter i september 2016
Hotel disapointing
Good location
Skrevet 25 september 2016

Steven fra Singapore
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i september 2016
Make the right choice
Staffs are friendly and helpful. My stay was very satisfactory. Even the housekeeping staffs keep greeting me and friendly. The negative point Is the upgrading that is going on which make the lobby area very chaotic and hard to navigate. Location is excellent near MTR exit and easy to access to Ladies market. .
Skrevet 24 september 2016

Caiqin fra Singapore
Forretningsreisende
Economy
Opphold på én natt i april 2016
Asked for the new renovated rooms!
The location of the hotel is good and there are plenty eateries nearby! You will never to eat breakfast in the hotel! We got the old rooms at the other sides of the wings. Less noise but it just upset us for the price we paid! I would rather pay lesser and stay in a smaller room!
Skrevet 24 september 2016

ZANN fra Singapore
Par
Premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Value for money
City view was in a good location with amenities all within reach, including MTR. Room was spacious, clean n neat, will definitely come back in future.
Skrevet 24 september 2016

Aung fra Singapore
Par
Economy
Opphold på én natt i september 2016
good location, clear but under renovation outside
good location, clear but under renovation outside
Skrevet 23 september 2016

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Rom Premier med 2 dobbeltsenger
Opphold på 3 netter i mars 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Skrevet 23 september 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: