2015
Veldig bra 7,9
basert på 5250 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5250 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Rolando fra Mexico
Par
Economy
Opphold på 4 netter i september 2016
Everything was Right, thank you
thanks
Skrevet 26 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

CHIA fra Singapore
Familie med eldre barn
Premier
Opphold på 4 netter i august 2016
Ok stay
Good
Skrevet 25 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rattikorn fra Thailand
Forretningsreisende
Premier
Opphold på 4 netter i september 2016
Great location
The location is great as next to the MTR station. Staffs are always helpful and friendly. There is some renovation going on so it is a bit dusty on the elevator waiting area.
Skrevet 25 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Laura fra Canada
Reiste alene
Economy
Opphold på 2 netter i september 2016
Hotel disapointing
Good location
Skrevet 25 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Steven fra Singapore
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i september 2016
Make the right choice
Staffs are friendly and helpful. My stay was very satisfactory. Even the housekeeping staffs keep greeting me and friendly. The negative point Is the upgrading that is going on which make the lobby area very chaotic and hard to navigate. Location is excellent near MTR exit and easy to access to Ladies market. .
Skrevet 24 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Caiqin fra Singapore
Forretningsreisende
Economy
Opphold på én natt i april 2016
Asked for the new renovated rooms!
The location of the hotel is good and there are plenty eateries nearby! You will never to eat breakfast in the hotel! We got the old rooms at the other sides of the wings. Less noise but it just upset us for the price we paid! I would rather pay lesser and stay in a smaller room!
Skrevet 24 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

ZANN fra Singapore
Par
Premier
Opphold på 2 netter i september 2016
Value for money
City view was in a good location with amenities all within reach, including MTR. Room was spacious, clean n neat, will definitely come back in future.
Skrevet 24 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Aung fra Singapore
Par
Economy
Opphold på én natt i september 2016
good location, clear but under renovation outside
good location, clear but under renovation outside
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Rom Premier med 2 dobbeltsenger
Opphold på 3 netter i mars 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Irene fra Singapore
Par
Premier
Opphold på 2 netter i september 2016
3rd time stay
The last time i stayed here was 8 yrs ago. The premier room is new , part of hotel is still undergoing reno and need to walk one round to ya ma tei exit 2A.
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: