2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

ABDUL fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i november 2014
Great Location
Location, Cleanliness and Room Comfort
Great and thank you very much
Skrevet 09 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Min fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i desember 2014
Hotel with excellent location
Excellent location, comfortable rooms, consistent quality
I am a repeat customer of The Cityview and they have never disappointed me. The location is excellent, less than 50 metres away from the MTR station. The quality is highly consistent and the room is very comfortable. I will definitely stay there again when I come back to Hong Kong.
Skrevet 09 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Per fra Sverige
Reiste alene
Opphold på 2 netter i desember 2014
standard
Ford reception location
Cold from straff and clame
Skrevet 08 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Huay fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Near train station
Location , spacious room
Enjoyed a great stay at the hotel. Though the furnishings was a little dated , the bigger room area and its location made up for it. City view was one of the drop off stops for the free shuttle from the airport express , which made the location ideal . In addition , it's near the train station.. Will stay there again for the convenience.
Skrevet 07 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Tan fra Singapore
Familie med små barn
Opphold på 3 netter i november 2014
Good location
Good Location, free upgrade of room upon request & near to MTR
Will definitely choose this hotel again!
Skrevet 07 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Kwan fra Australia
Par
Opphold på 7 netter i november 2014
Great Location
Location. Nice staff. Late check out.
I have stayed at Cityview Hotel a few times before. Really like the location and the 12pm check out time. Plus I could leave my luggage there and pick it later to catch a late flight. Very clean hotel.
Skrevet 06 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Cheung fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i desember 2014
Good hotel choice. It has become my regular hotel
cleanliness, staff perfomrnace and politeness and loca convenience
It has been quite pleasant and I have chosen this hotel as my regular whenever I am visiting Hong Kong
Skrevet 06 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Wilaiwan fra Thailand
Gruppe
Opphold på 2 netter i desember 2014
cleanliness. location. service.
cleanliness. location. service.
Skrevet 06 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Susan fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 4 netter i mai 2014
small room for the price; but location is worth it
location, location, location
Skrevet 05 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lam fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i november 2014
Reasonably good value hotel in HK.
Courteous & very helpful staff, location, cleanliness
Pleasant & hazzle free. Only negative could be the meagre $5 daily charge for temporary parking of luggage. Definitely not a revenue generator to the hotel but could be a deterrent to some inconsiderate guests or some reasons best known to the hotel. Ultimately an irritant to genuine customer.
Skrevet 04 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: