2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Cindy fra Malaysia
Familie med små barn
Opphold på 4 netter i desember 2014
GREAT LOCATION
LOCATION, WIFI, CLEALINESS
I WILL DEFINATELY STAY IN THIS HOTEL AGAIN NEXT TIME. NO COMPLAINTS.
Skrevet 18 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Eddie fra Singapore
Gruppe
Opphold på 3 netter i desember 2014
Comfortable Home away from Home
Location, Comfortable Beds, Amenities
Skrevet 18 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

nanakamon fra Thailand
Par
Opphold på én natt i juli 2014
It's near shopping center
location clean easy
it's ok for a few day
Skrevet 16 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Lam fra Singapore
Reiste alene
Opphold på én natt i desember 2014
Value for money with good location
Value for money, Location, friendly staff
Super convenient, friendly staff and value for money.
Skrevet 15 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Chas fra USA
Reiste alene
Opphold på én natt i oktober 2014
Excellent location and value for your money!
Very close to shopping, comfortable room, value for dollars very high!
This is a great hotel just down the street from Mong Kok. Yau Ma Tei is less than one block away so getting around town is very easy. The room was comfortable and the staff very attentive. I'd definitely stay here again!
Skrevet 15 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Nicholas fra Singapore
Familie med små barn
Opphold på 5 netter i desember 2014
Best Location Hotel In Hong Kong
Location, MTR, value for Money
The hotel room is clean. The hotel location is super convenient to most of the attraction in Hong Kong. It is only less than 5mins walk to the MTR station.
Skrevet 15 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

regi fra Indonesia
Familie med små barn
Opphold på 3 netter i juni 2014
an affordable, easy access, and worth for money
the location, the room, and the staff
It is close to well varieties of shops and restaurants, but hard to find halal food around the place. The Hotel and the rooms are quite well maintained and adequate for a short stay. Access to the pool and other sport facilities are quite challenging as it is located in the other building within the compound.
Skrevet 15 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Khan fra Singapore
Familie med små barn
Opphold på 3 netter i desember 2014
The best connecting room for family.
20 steps away from MTR station, 2 minutes walk to ladies market, very friendly staff
AWESOME HOTEL AND STAFFS
Skrevet 15 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Koh fra Malaysia
Familie med små barn
Opphold på 3 netter i desember 2014
good location with comfortable room
location, room size and near MTR
the hotel have a very good location and room size is acceptable. The air-conditional is too cold even you off it still feel the coolness.
Skrevet 15 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?

Carmen fra Malaysia
Familie med små barn
Opphold på 3 netter i desember 2014
Overall satisfied experience
Location, high speed wifi and pleasant staff assistance
Accessible location, high speed wifi and friendly staff. Very small size basin and bathing area for superior room. Not recommend for big size traveller
Skrevet 14 desember 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: