2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

HOO fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i januar 2015
Short but Enjoyable Stay
Location, Easy Tranportation, Nearby shopping
I have always enjoy my stay at Cityview. The location is great. Can take A21 bus from airport to hotel. There is also free shuttle from hotel to Airport Express Train and return. Staff are efficient at check in. Cleaning staff are also doing a good job.Would strongly recommend this hotel
Skrevet 14 januar 2015

NILOBOL fra Thailand
Gruppe
Opphold på én natt i januar 2015
location
location
location is good and it is easy to go center.
Skrevet 13 januar 2015

hoi fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i desember 2014
The Cityview Hotel
Good location ,fair price
feel good
Skrevet 13 januar 2015

Dennis fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 5 netter i desember 2014
Location, Location, Location
Location, Choice of Foods, Shopping
The hotel was centrally located with easy access literally anywhere in Hong Kong. The staff are very cheerful and we received a free upgrade to a bigger room. Thanks Cityview.
Skrevet 13 januar 2015

Li fra Singapore
Gruppe
Opphold på 2 netter i januar 2015
Good location but room is old
Location, location and nice lobby
The location is good which is less than 5 mins walk to the MTR. However, the room is too small and old. The toilet can only fit one person. The pillow is too soft and flat.
Skrevet 13 januar 2015

Aty fra Indonesia
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i januar 2015
AVERAGE
location only
staffs poor in speak and service
Skrevet 13 januar 2015

Chia fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 6 netter i januar 2015
convenienance location
airport transfer the best, location and traver agency located inside the hotel.
wonderfull.
Skrevet 13 januar 2015

LEK fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i januar 2015
Lanevo.ng
Location is the best for me. Price Rate is reasonable. Hotel Room looks good for me.
Skrevet 12 januar 2015

yi fra Singapore
Gruppe
Opphold på 5 netter i april 2014
Good, Staff are friendly.
Location, Service, Room
Enjoyable stay , staff were friendly, and we appreciate their help in giving us directions.
Skrevet 11 januar 2015

Sally fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i januar 2015
Great location
Good location, great service and spacious
It was great, staff are polite and is super near MTR, ladies market and temple street.
Skrevet 10 januar 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: