2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Kok fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Economy pluss
Opphold på 2 netter i april 2015
Great Location. MTR just 2mins away!
Location, Near MTR and Clean
Our stay was excellent!
Skrevet 17 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

man fra Hongkong
Forretningsreisende
Economy
Opphold på én natt i april 2015
room is reasonable size
location need MTR station
Skrevet 16 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Tan fra Singapore
Reiste alene
Economy
Opphold på 4 netter i april 2015
cityview
clean, good location, friendly staff
Too bad no weighing machine.
Skrevet 15 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Michelle fra Singapore
Gruppe
Opphold på 3 netter i januar 2014
Value for money
Clean and comfortable, friendly and helpful staff, good location
Pleasant, comfortable, clean, satisfied with service, good value for money. Would return.
Skrevet 14 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Hiu fra Hongkong
Gruppe
Opphold på 2 netter i mars 2015
Small room
Location, Lobby & Transport
Skrevet 13 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Pang fra Singapore
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i januar 2014
Near to mtr.
convenient, near to mtr, good service
Nice stay and very near to mtr.
Skrevet 12 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Edward fra Indonesia
Forretningsreisende
Economy
Opphold på 2 netter i april 2015
good location
Nice location, good price and clean.
Skrevet 11 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Sock fra Singapore
Småbarnsfamilie
Economy
Opphold på 5 netter i april 2015
Good location
Location is good, close to MTR, 2-3 mins walk.
Hotel had good location, close to MTR. Within walking distance to nearby eateries, very convenient. Room amenities were average, probably qualified as 3.5 star hotel.
Skrevet 10 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

Ting fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i oktober 2014
Many mainlanders
good location, nice staff, but many mainlanders
Skrevet 09 april 2015
Var denne ontalen nyttig?

ying fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 7 netter i mars 2015
Very accessible
Convenient, Near to City area, comfort
I stayed in this hotel for 8d7n. It is very convenient as it is a walkable distance to the city area and there are many food places around the corner. Check-in was abit slow but still acceptable. Receptionist were helpful to our enquiries. Overall a good stay.
Skrevet 08 april 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: