2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Wan fra Malaysia
Par
Economy
Opphold på 3 netter i august 2016
Great
Great
Skrevet 31 august 2016

Kelvin fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 4 netter i august 2016
Great locale, friendly staff!
Near lots of good food, places to shops and transport. Staff was helpful and patient. Enjoyed our stay.
Skrevet 31 august 2016

Loh fra Sør-Korea
Reiste alene
Economy
Opphold på 2 netter i august 2016
Spore tourist
Room is smaller than expected.
Skrevet 30 august 2016

Anna fra Singapore
Par
Premier
Opphold på 4 netter i august 2016
Very convenient location
Average hotel with very accessible location. Hotel under renovation so it's abit noisy. Other than that, it's a value for money stay
Skrevet 29 august 2016

Wei fra Malaysia
Forretningsreisende
Economy
Opphold på 7 netter i august 2016
Convenient location
Near MTR station
Skrevet 29 august 2016

Nathanael fra USA
Par
Economy
Opphold på én natt i august 2016
Comfortable
We appreciate the Cityview for their quick check-in and check-out, polite staff, clean rooms, and good service. The location is very convenient, as well.
Skrevet 29 august 2016

Mithun fra India
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i august 2016
Good Location, Clean room, Good Brakefast, Friendly staff.
Near to Yua Ma Tai MTR station just 2min walk. 5 min to Ladies market. 10min walk to Temple market. 711 is right opposite. you have 2 money exchange near by need to check both to get the best rates. People in HongKong smile very less same with the Staff at City View don't smile a lot as you see most of the reception staff around the world. over all they are helpful.
Skrevet 28 august 2016

YI-SHENG fra Taiwan
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i august 2016
so good!
best
Skrevet 27 august 2016

Pei fra Singapore
Reiste alene
Economy
Opphold på 2 netter i august 2016
Great location and staff
The hotel is very near to the train station, with a small supermart, eateries and convenience stores nearby. The staff at the front desk are polite and efficient, and the concierge staff are very helpful and nice, special mention of Ming Lee who help to carry my heavy luggages up to the shuttle bus to Kowloon Airport Express train station (the shuttle bus service is free!). Will certainly stay here again on my next trip to HK :)
Skrevet 24 august 2016

Hok fra Macao
Familie med store barn
Premier
Opphold på én natt i juli 2016
Value for money for the newly refurbished room
Everything is good and clean, also the bus station for taking bus to mainland chinA
Skrevet 23 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: