2015
Veldig bra 7,9
basert på 5242 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5242 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

GOH fra Singapore
Par
Economy
Opphold på én natt i august 2015
Clean and conviencent
Sauna,shopping just around the conner
Comfort
Skrevet 18 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Sakont fra Thailand
Par
Economy
Opphold på 4 netter i august 2015
Good Location, Best Value
Room, Location, Comfort
I stay 4 nights, much better than i expected good location good room
Skrevet 17 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Swee fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i august 2015
my review
location.
ok.
Skrevet 16 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Peter fra Australia
Par
Economy
Opphold på 4 netter i august 2015
4 day stopover
We arrived early and hotel was fully booked but staff managed to get us room within 3 hours and also upgrade
Very good great hotel for the price sand in fantastic location
Skrevet 15 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

HONG fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i august 2015
First Time stay
Location, Convenient , Comfortable
Enjoyable
Skrevet 15 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

SIMONE fra Singapore
Småbarnsfamilie
Economy
Opphold på 4 netter i august 2015
5d4n
Friendly staff
Staff was friendly and helpful. Would recommend my friends to stay. Near mtr and city bus to and fro the airport.
Skrevet 15 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Khwansunee fra Thailand
Familie med store barn
Economy
Opphold på 3 netter i august 2015
Good
Staffs. Room. Location
Recommend from friends
Skrevet 14 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Eunice fra Singapore
Gruppe
Economy
Opphold på 3 netter i august 2015
Great stay! Awesome location!
1) great location! 1 minute walk to the MTR exit. 2) the hotel is clean and even the smallest room is actually spacious enough. 3) it offers a free food with mobile data. No need to purchase SIM card!
Awesome!
Skrevet 14 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

kIAT fra Malaysia
Par
Economy
Opphold på 3 netter i august 2015
good hotel for holiday makers
value for money. good location. friendly staffs.
Comfortable, enjoy.
Skrevet 13 august 2015
Var denne ontalen nyttig?

Chris fra New Zealand
Gruppe
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger)
Opphold på 4 netter i august 2015
Convenient location
Quiet and safe hotel. Room was small but everything necessary was there. Jug didn't wirk, air con was not functioning, shower didn't drain and carpet very dirty.
Satisfactory stay... Hotels in HK are generally expensive. Staff attended to room issues( jug and air con). Proximity to mtr very convenient.
Skrevet 12 august 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: