2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

PUI fra Singapore
Gruppe
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger)
Opphold på 2 netter i september 2015
Location, Clean, Value for money
Location, Clean, Value for money
Great.. 2nd time staying this hotel.. walking distance to MTR.. Front desk is helpful with early check in.. Value for money..will stay here again
Skrevet 12 oktober 2015

Melissa fra Singapore
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på 4 netter i oktober 2015
Good location and cleanliness
Comfortable bed, clean toilet and spacious
Overall it was a good experience especially of the location of the hotel. The hotel toilet is very clean which was better than my expectation. The room is very spacious.
Skrevet 11 oktober 2015

EVYLNE fra Singapore
Gruppe
Economy pluss
Opphold på 4 netter i oktober 2015
comfortable stay
free wifi and mobile phone
The location was a stone throw away from mtr yau ma tei.room was comfortable except for the noisy fridge.the housecleaning- carpet was not vaccum properbly as i can still find toe nails from the previous customers.overall i find it a good stay especially with the in room wifi and a free mobile phone to use with no extra charge.
Skrevet 11 oktober 2015

Keng fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Recently upgraded rooms are a delight and modern
Modern deco, with good location near MTR station, good view of the city.
Good experience as always.
Skrevet 07 oktober 2015

Min fra Malaysia
Forretningsreisende
Economy
Opphold på 3 netter i juli 2015
Loved the size and room
Location, room comfort and cozy
I will come back to this hotel, right in the middle of town, accessible via mtr
Skrevet 07 oktober 2015

Kattie fra Malaysia
Familie med store barn
Economy
Opphold på 2 netter i september 2015
Great location
Great location. Clean rooms. Friendly staff.
The location of this hotel is very good. Mrt exit is just around the corner and free shuttle service from kowloon airport express station. Also very close to mongkok. The hotel staff were helpful and we were upgraded to a deluxe room for free without even asking which was a bonus.I would definitely stay here again on my next trip.
Skrevet 07 oktober 2015

seow fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Economy pluss
Opphold på 4 netter i juni 2015
good location
location, service, staff friendly
Skrevet 06 oktober 2015

seow fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Economy
Opphold på 4 netter i juni 2015
not too bad
service, friendly staff, clean room
Skrevet 06 oktober 2015

Chee fra Singapore
Gruppe
Opphold på én natt i september 2015
Clean, Comfortable, Good Location place to stay
Convenience, Cleanliness, Comfortable
It's comfortable. Room rates quite high. Breakfast selection too limited but everything is of good quality.
Skrevet 05 oktober 2015

Chee fra Singapore
Gruppe
Opphold på 3 netter i september 2015
Clean, Comfortable, Good Location place to stay
Convenience, Cleanliness, Comfortable
It's comfortable. Room rates quite high. Breakfat selection too limited but everything is of good quality.
Skrevet 05 oktober 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: