2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Paul fra Filippinene
Familie med eldre barn
Economy
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Accessible but small rooms
Near mtr station and shopping area
The stay was comfortable but there was no one to help us carry the baggages towards our room. We were happy to be upgraded thou. But was not given the twin beds for the 2 rooms that I requested.
Skrevet 03 november 2015

Christina fra Singapore
Gruppe
Economy twin eller dobbeltrom
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Good location but a little expensive
Location, staff and service
This would be my 4th or 5th time staying with this hotel. The stay was a good one except that the charges of the hotel room is a bit on the steep side. Very convenient to many places and MTR. Unfortunately didnt get an upgrade on the premier room this time as the phone provided in the room would be extremely useful for navigating our way. Our room was next to a door connecting to the premier wing, so it was a bit noisy.
Skrevet 02 november 2015

Ming fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i januar 2015
Excellent location
walking distance to MTR, food and shopping
Skrevet 02 november 2015

Ming fra Singapore
Forretningsreisende
Economy pluss
Opphold på 2 netter i mai 2015
Very convenient
Close to MTR, easy access to food and shopping
Skrevet 02 november 2015

Wai fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Opphold på 4 netter i oktober 2015
staff good service
clean, 3min to MTR,5min to lady market
Skrevet 28 oktober 2015

wen fra Malaysia
Familie med eldre barn
Opphold på 2 netter i oktober 2015
centrally located and easy access to MTR.
convenience, comfort and centrally located
everything was acceptable.
Skrevet 28 oktober 2015

yenny fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på 4 netter i oktober 2015
Best hotel with very good location
This hotel provides handyphone which is very useful for browsing hong kong
Perfect
Skrevet 27 oktober 2015

Jenny fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i november 2014
My Stay
Location, Food, Staff
The hotel location is a walking distance to the MTR. Easy to get food too and the hotel staff is helpful as well.
Skrevet 27 oktober 2015

sian fra Malaysia
Familie med små barn
Opphold på 4 netter i mars 2015
Clean rooms
location
This is Hong Kong, small rooms and a little old. I would say this is acceptable in Hong Kong but not so much for other cities in the region. Its more 3 star than 4 star.
Skrevet 27 oktober 2015

Richard fra Filippinene
Familie med små barn
Opphold på 4 netter i januar 2014
good location, friendly staff
location, location, location
very good, staff very helpfull with directions.
Skrevet 25 oktober 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: