2015
Veldig bra 7,9
basert på 5242 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5242 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Heng fra Malaysia
Familie med eldre barn
Economy
Opphold på 5 netter i desember 2015
Great location, good food & plenty of shopping!
MTR station only a few steps away, 7-11, cake shop, local takeaways, night markets all within walking distance. Rooms were only for resting & sleeping at night, so as long as it's clean, it's fine.
Hotel front desk is really friendly & helpful!! Room is small but clean & bed was comfortable. We didn't spend a lot of time in the hotel as we were busy food hunting & shopping outside.
Skrevet 22 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Sheila fra Singapore
Familie med eldre barn
Opphold på 4 netter i desember 2015
4 nights at Cityview
Rooms, Location, Convenience
This was our 2nd stay at this hotel. Stay was good as we booked the Premier rooms. Hotel location was very convenient as it is a 2 minute walk from Yau Ma Tei, 7-11 just below the hotel. Toilet was a little disappointing though and pillows were not as comfy but overall satisfied :)
Skrevet 20 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Kai fra Malaysia
Familie med eldre barn
Economy pluss
Opphold på 4 netter i desember 2015
Nice convenient place
Staff are friendly, great location, clean and quiet
Great location, staff are friendly. We reach earlier and they able to provide room for us to rest.
Skrevet 19 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Sheau fra Singapore
Familie med små barn
Rom Premier med 2 dobbeltsenger
Opphold på 2 netter i desember 2015
An enjoyable stay
Location, Service, Cleanliness
Satisfying
Skrevet 19 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Marlon fra Filippinene
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Location
Clean Newly Renovated Room Location
Skrevet 18 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Marlon fra Filippinene
Par
Opphold på 3 netter i oktober 2015
New
Room Location Clean
Skrevet 18 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Marlon fra Filippinene
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i august 2015
Nice Location
Location Staff Clean
Skrevet 18 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Premier trippel
Opphold på 3 netter i desember 2015
Good Location
Friendly Staff, Good Location, Nice Hotel
Great
Skrevet 17 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

HONG fra Singapore
Par
Premier suite
Opphold på 2 netter i desember 2015
First time stay Deluxe Suite
Location.convenient and Efficient
Good except 1st time stay at Deluxe Suite. Not suitable for me. Prefer bigger bedroom and long bath than having the living room
Skrevet 17 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Magdelene fra Singapore
Gruppe
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger)
Opphold på 6 netter i desember 2015
Review of The Cityview hotel
Near MTR station, local food easily available, provide us a free local phone for usage during our stay
It was a fantastic stay during my a week of stay with my friends.
Skrevet 16 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: