2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Saaim fra Singapore
Familie med små barn
Opphold på 5 netter i desember 2015
Best stay for location and ease of transportation
location, transport and staff friendliness
It was my first time visiting Hongkong and thankfully I chose the right hotel to stay. I was told Hongkong residents were a friendly bunch and the hotel staffs were exemplary in their conduct and service. The breakfast was nothing to brag about but to me it was sufficient to start the day. The room we stayed in was clean and modern.
Skrevet 24 desember 2015

cheng fra Hongkong
Forretningsreisende
Economy
Opphold på én natt i juni 2015
Good location hotel
Good location with many good resturant
This is not the first time to visit this hotel with very convenience location and just next few step to MTR and many shopping center and good restaurant near by. highly recommend this hotel and good price.
Skrevet 23 desember 2015

Heng fra Malaysia
Familie med eldre barn
Economy
Opphold på 5 netter i desember 2015
Great location, good food & plenty of shopping!
MTR station only a few steps away, 7-11, cake shop, local takeaways, night markets all within walking distance. Rooms were only for resting & sleeping at night, so as long as it's clean, it's fine.
Hotel front desk is really friendly & helpful!! Room is small but clean & bed was comfortable. We didn't spend a lot of time in the hotel as we were busy food hunting & shopping outside.
Skrevet 22 desember 2015

Sheila fra Singapore
Familie med eldre barn
Opphold på 4 netter i desember 2015
4 nights at Cityview
Rooms, Location, Convenience
This was our 2nd stay at this hotel. Stay was good as we booked the Premier rooms. Hotel location was very convenient as it is a 2 minute walk from Yau Ma Tei, 7-11 just below the hotel. Toilet was a little disappointing though and pillows were not as comfy but overall satisfied :)
Skrevet 20 desember 2015

Kai fra Malaysia
Familie med eldre barn
Economy pluss
Opphold på 4 netter i desember 2015
Nice convenient place
Staff are friendly, great location, clean and quiet
Great location, staff are friendly. We reach earlier and they able to provide room for us to rest.
Skrevet 19 desember 2015

Sheau fra Singapore
Familie med små barn
Rom Premier med 2 dobbeltsenger
Opphold på 2 netter i desember 2015
An enjoyable stay
Location, Service, Cleanliness
Satisfying
Skrevet 19 desember 2015

Marlon fra Filippinene
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Location
Clean Newly Renovated Room Location
Skrevet 18 desember 2015

Marlon fra Filippinene
Par
Opphold på 3 netter i oktober 2015
New
Room Location Clean
Skrevet 18 desember 2015

Marlon fra Filippinene
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i august 2015
Nice Location
Location Staff Clean
Skrevet 18 desember 2015

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Premier trippel
Opphold på 3 netter i desember 2015
Good Location
Friendly Staff, Good Location, Nice Hotel
Great
Skrevet 17 desember 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: