Tilbake til hotellinfo

2015
Veldig bra 7,9
basert på 5141 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5141 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Verdi for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Lay L. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 2 netter i november 2015
Good Location
friendly staff, convenient location & free usage of handset
Comfortable overall
Skrevet 21 november 2015

Fauziah I. fra Singapore
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i november 2015
Convenient
MTR station is right at the back of the hotel, it's very close to ladies market and a walk away from other places
Breakfast was minimalist, nothing extravagant. Hotel in the new wing was superbly clean. Enjoyed my 4 nights there
Skrevet 20 november 2015

John T. fra Australia
Par
Opphold på 9 netter i november 2015
Good
A suprise highlight was full free use of the YMCA facilities in the adjoining building.
Relatively clean. Great position. Overall would recommend.
Skrevet 20 november 2015

CHIEW L. fra Singapore
Familie med store barn
Opphold på 4 netter i november 2015
Good
Free phone inclusive of unlimited internet and calls, quick and prompt services and location close to mtr.
Pretty good.
Skrevet 20 november 2015

Kay L. fra Singapore
Gruppe
Opphold på én natt i november 2015
Cosy comfortable hotel near MTR
High speed free wifi, near MTR, comfortable
3 mins walks to Yau Ma Tei MTR. Hotel provide free hp to call overseas and free data.
Skrevet 20 november 2015

Kay L. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 4 netter i november 2015
Cosy comfortable hotel near MTR
High speed free wifi, near MTR, comfortable
3 mins walks to Yau Ma Tei MTR. Hotel provide free hp to call overseas and free data.
Skrevet 20 november 2015

Wong Y. fra Singapore
Par
Opphold på 5 netter i november 2015
Overall good
Staff are politeness and helpful, location good
Overall good
Skrevet 17 november 2015

Lim C. fra Malaysia
Par
Opphold på 3 netter i november 2015
Good location but abit higher price
Great location, convenient and room condition not bad
Nice hotel with great location and close to MTR and bus stop. Abit higher price but good to stay if you don't mind. Very clean room and environment.
Skrevet 16 november 2015

Sook T. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 2 netter i november 2015
The Cityview Hotel
Location, Friendly Staff, Clean Room
Skrevet 16 november 2015

NGUYEN T. fra Vietnam
Par
Opphold på én natt i november 2015
Nice hotel to stay for tourist.
Good location
Located in the heart of Yau ma tei area. Just 1 min walk to station and few min walk to night market. Reasonable price with good space. Def back there again for next trip.
Skrevet 16 november 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: