2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Yoon fra Malaysia
Reiste alene
Economy pluss
Opphold på 4 netter i desember 2015
Good location, good bed and good cleaniness
Good location, fast check in and out, good bed and its clean. Love the nice fragrance upon entering hotel lobby.
My stay was awesome. Will sure be back.
Skrevet 05 januar 2016

woon fra Malaysia
Familie med eldre barn
Economy
Opphold på 4 netter i desember 2015
Worth the price.
Cleanliness, Good staff performance, Considerate.
Our stay at the Cityview Hotel is great. Hotel is very clean and staff is very efficient. I went down to take breakfast for 30 min, came back the room was cleaned.
Skrevet 04 januar 2016

Boon fra Malaysia
Familie med små barn
Economy
Opphold på 5 netter i desember 2015
Overall good experience
Location
Skrevet 04 januar 2016

Boon fra Singapore
Familie med eldre barn
Premier suite
Opphold på 5 netter i desember 2015
Above average
Location.
Average.
Skrevet 03 januar 2016

How fra Singapore
Par
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger)
Opphold på 3 netter i november 2015
Good location
clean good location near mrt
Expeirence was pretty good! near mrt 7-11 nearby. walking distance to shop
Skrevet 02 januar 2016

Elaine fra Storbritannia
Par
Economy pluss
Opphold på 2 netter i desember 2015
Dec 2015
Central location
Very comfortable and a central location both for walking and the MTR
Skrevet 02 januar 2016

Teck fra Singapore
Par
Economy pluss
Opphold på 6 netter i desember 2015
Clean, well-maintained, extremely convenient
Clean, well-maintained, extremely convenient
Great! Always good to find a dependable hotel.
Skrevet 02 januar 2016

Christine fra Malaysia
Par
Opphold på 3 netter i mars 2015
Strategic location, friendly service
Location, customer service, comfort
There is a shuttle bus provided that goes directly to the hotel - which was perfect. Check-in was smooth, when we entered the room was quite disappointed to see that it is small (as u can expected with Hong Kong hotels) - but nonetheless, the room was clean and comfortable. The hotel location is strategic - nearby eateries, and within walking distance to shopping area. Will definitely come back here for our next trip!
Skrevet 31 desember 2015

SWEE fra Malaysia
Familie med eldre barn
Economy
Opphold på 4 netter i desember 2015
Location
Location
Comfortable stay .Few minutes walk to shopping center and restaurants .Easy access to public transport .
Skrevet 29 desember 2015

Alexandra fra Malaysia
Par
Economy
Opphold på 2 netter i desember 2015
Very good
Comfy bed, great big bathroom
Very comfy room just a bit cold. Great bed and bathroom. Good choice at breakfast. Great location very close to an station.
Skrevet 28 desember 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: