Tilbake til hotellinfo

2015
Veldig bra 7,9
basert på 5141 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5141 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Verdi for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Ekamon L. fra Thailand
Par
Opphold på 2 netter i juni 2016
Very good location
Very big room.
Skrevet 08 august 2016

Ekamon L. fra Thailand
Par
Opphold på 3 netter i juli 2016
Good location
Big size room
Skrevet 08 august 2016

Chee Y. fra Malaysia
Par
Opphold på 8 netter i juli 2016
Good location
Good location, friendly staff, room clean
Skrevet 06 august 2016

Sherri C. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 4 netter i juli 2016
Good location
Convenient location and near mtr station. Room is clean and big with good view. Generally friendly staff except for one (Edwin) who is grouchy and ignored us although we were standing in front of him at the counter.
Skrevet 05 august 2016

SHARON L. fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 3 netter i juli 2016
Friendly and Helpful Staff. Convenient Location
The Cityview has always been my favorite hotel to stay-in when I'm in Hong Kong. Reasons for the return are always: 1) helpful and friendly staff eg. Reception, concierge, housekeeping. 2) easy accessible to Yaumatei MTR and buses. There is also a airport shuttle bus service from the Kowloon station to the hotel. There are many eateries around the vicninity, be it fast food or traditional cha chan teng, you name it, they have it. There is always agoda promotions for the hotel rates. It is definitely worth the price to stay in this fantastic hotel.
Skrevet 03 august 2016

Toh A. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i august 2016
Good service
Good service and newly renovated rooms. Definitely will return!
Skrevet 03 august 2016

Karen L. fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2016
Great!
The room is really spacious. They provide excellent service. You may leave your luggage in the lobby if you arrive earlier than check in time and also even after you check out if you still wanna look around. You just need to claim it within the day. Really near MTR, money changer, restaurants, fast foods and shopping stalls.
Skrevet 03 august 2016

Chan Y. fra Hongkong
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juli 2016
Premier room
Premier is worthy to book
Skrevet 03 august 2016

Trislin W. fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i juli 2016
Value for money
Location is very near MTR station and hotel price is reasonable.
Skrevet 02 august 2016

Rudi L. fra Canada
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i juli 2016
Great experience
The local cell phone they provided was fantastic!
Skrevet 01 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: