2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Kok fra Malaysia
Reiste alene
Economy
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good hotel
Great Location, Very near MTR. Like this hotel so much.
Skrevet 18 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

fei fra USA
Forretningsreisende
Economy
Opphold på 2 netter i mai 2016
Great hotel. Excellent location.
Nothing to complain about hotel itself: clean, non smoking was truly that, staff w great English, decent amenities. AMAZING location. 30 sec walk from Yau Ma Tai MTR stop exit A2. One block from Nathan road. Would definitely stay here again.
Skrevet 17 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Darren fra Singapore
Reiste alene
Rom Premier med gratis frokost og gratis Wi-Fi
Opphold på 3 netter i april 2016
Great Location!
The location is the best, a mere 5 mins walk from Yau Ma Tei station. Near shopping district and good food can be found just a stone's throw away. Great Hotel!
Skrevet 17 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kong fra Singapore
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i mai 2016
very good to stay
super location and service
Skrevet 16 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Les fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i mai 2016
Good value
Everything was satisfactory.
Skrevet 16 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yvonne fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 6 netter i mai 2016
Convenient
Location is near mtr & clean room. But some of the staff services have to be improved as they should be customer oriented rather than being impatient & unfriendly.
Skrevet 12 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tiam fra Singapore
Reiste alene
Economy
Opphold på én natt i mai 2016
best counter service when check-in
great service , clean room , location ,fast check-in and out . i sure be back in this hotel
Skrevet 11 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jaime fra Filippinene
Gruppe
Rom Premier med 2 dobbeltsenger
Opphold på 2 netter i mai 2016
Deteriorating Service
Staff are not friendly anymore. Restaurants serve good food but disappointing service.
Skrevet 10 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wun fra Hongkong
Par
Opphold på én natt i mai 2016
Premier room is good
Premier room is new decorated and provide mobile phone for call and internet free of charge. Location is excellent just a station to Mongkok By MTR.
Skrevet 08 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sumina fra Indonesia
Gruppe
Economy
Opphold på 4 netter i april 2016
Good location
Staff was helpful to arrange for room change
Skrevet 08 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: