Tilbake til hotellinfo

2015
Veldig bra 7,9
basert på 5141 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5141 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Verdi for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Janet N. fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i april 2016
the room is tiny and old.
the room is tiny and old.
Skrevet 05 mai 2016

Sze S. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 2 netter i mai 2016
Convenient and clean
We travelled in a group of 3. The hotel room which we have stayed was newly refurbished. The beds were comfortable and room was clean and spacious. The location of the hotel was very near to the Yau Ma Tei MTR station exit A. Nearby the hotel, there is also a wet market and lots of eateries to choose from. We have enjoyed our stay in Cityview!
Skrevet 04 mai 2016

Ma. P. fra Filippinene
Gruppe
Opphold på 3 netter i april 2016
Good Value. Convenient Location
The location is very convenient. Clean fascility.
Skrevet 04 mai 2016

Anongnart S. fra Thailand
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i april 2016
Good location
Hotel is in the good position nearby subway.
Skrevet 04 mai 2016

Sze S. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 3 netter i april 2016
Convenient and clean
The room which we were given was a newly refurbished room. Very clean and although we came in early, the room was ready for check-in before 12noon. The room was comfortable and we had a good rest after a long day's walk. Will definitely choose Cityview in my next visit!
Skrevet 02 mai 2016

HOO N. fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 2 netter i april 2016
Good Stay
I have always enjoy my stay in Cityview. The location is excellent. Take A21 bus from airport to hotel and return. The staff are pleasant and helpful especially Karl who attended to me at check in . Room is neat , small but comfortable. Hotel price is moderate.
Skrevet 02 mai 2016

attapol P. fra Thailand
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i april 2016
no
no
Skrevet 02 mai 2016

Teo E. fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 3 netter i april 2016
Good
Clean and good
Skrevet 01 mai 2016

Lim L. fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i april 2016
Convenient, accessible
Love the friendly staff. very accessible to the MTR. .Mattress a bit too hard though.
Skrevet 01 mai 2016

Chloe R. fra Filippinene
Par
Opphold på 3 netter i april 2016
Nice location
Staffs are helpful, hotel is near mtr station, it's clean , nice location, good wifi connection. Small room.
Skrevet 30 april 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: