2015
Veldig bra 7,9
basert på 5236 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5236 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Rom Premier med 2 dobbeltsenger
Opphold på 3 netter i mars 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Irene fra Singapore
Par
Premier
Opphold på 2 netter i september 2016
3rd time stay
The last time i stayed here was 8 yrs ago. The premier room is new , part of hotel is still undergoing reno and need to walk one round to ya ma tei exit 2A.
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wei fra Malaysia
Familie med eldre barn
Familie (1 dobbeltseng og 2 enkeltsenger)
Opphold på 4 netter i september 2016
Good Location
Good Location
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chuthit fra Thailand
Reiste alene
Economy
Opphold på 3 netter i september 2016
great place
good place , great location , friendly staff. definitely stay here again next time
Skrevet 20 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Poh fra Singapore
Familie med eldre barn
Economy pluss
Opphold på 4 netter i september 2016
Room and toilet too cramp comparing i uaed to stay in tsim sha tsui hotel.
Location great. Convenient. But room n toilet too small.
Skrevet 20 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ben fra Singapore
Reiste alene
Economy
Opphold på 2 netter i september 2016
Recent Stop Over Trip in Hong Kong
The hotel is currently undergoing renovation. Sections of the hotel were block off. This could be better managed with more consideration on minimising inconveniences. Perhaps with appropriate access passage; instead of making the guest take a loop to access the hotel. Hotel staff displayed more of a careless attitude. Room cleanliness was also compromised!
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

JASMIN fra Singapore
Gruppe
Economy
Opphold på 2 netter i september 2016
toiletries were not replenish
bath gel and shampoo comes from the same dispenser. amount was not replenish prior to our check in and we had hard time dispensing
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

MELISSA fra Malaysia
Par
Economy
Opphold på 4 netter i september 2016
GREAT LOCATION
location are good, very near to mrt station.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chung fra Hongkong
Forretningsreisende
Economy
Opphold på 4 netter i mars 2016
Nice
Nice stay
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Christine fra Canada
Par
Premier
Opphold på 3 netter i september 2016
Great location!
Great location, is very convenient to heart of shopping district Mong Kok and MTR stations. The rooms are comfy and comes with a phone that you can take out for convenient travel.
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: