2015
Veldig bra 7,9
basert på 5258 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5258 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

lawrence fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på 6 netter i juni 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Skrevet 15 juni 2016

Shu fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i juni 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Skrevet 15 juni 2016

Yuk fra Storbritannia
Gruppe
Economy pluss
Opphold på 6 netter i juni 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Skrevet 15 juni 2016

Tony fra USA
Reiste alene
Economy
Opphold på 5 netter i juni 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Skrevet 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Economy
Opphold på 6 netter i april 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Rom Premier med gratis frokost og gratis Wi-Fi
Opphold på 9 netter i april 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Rom Premier med gratis frokost og gratis Wi-Fi
Opphold på 3 netter i april 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 4 netter i mai 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 5 netter i mai 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016

Siok fra Singapore
Gruppe
Premier trippel
Opphold på 2 netter i juni 2016
Very Good Location
The hotel has very good location and the room is clean. The only comment is the breakfast varieties, will be good if there are more choices.
Skrevet 14 juni 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: