2015
Veldig bra 7,9
basert på 5250 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5250 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Choon fra Singapore
Familie med små barn
Economy pluss
Opphold på 6 netter i juni 2016
Toilet door faulty
Unable to lock but i never bother to report as only family travelling
Skrevet 18 juni 2016

Khaw fra Singapore
Familie med små barn
Opphold på 2 netter i juni 2016
Consider good location with Handy phone for Premier room
Free baby crib for my premier room but quite squeeze space. Convenient 7-11 n street shops and MTR station just doorstep. Hotel provide free smartphone during stay. But maybe peak date hence I paid for quite costly amount for stay
Skrevet 17 juni 2016

PNG fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i juni 2016
NA
Nil
Skrevet 16 juni 2016

Eunice fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i mai 2016
Affordable and very convenient
-
Skrevet 16 juni 2016

lawrence fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på 6 netter i juni 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Skrevet 15 juni 2016

Shu fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i juni 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Skrevet 15 juni 2016

Yuk fra Storbritannia
Gruppe
Economy pluss
Opphold på 6 netter i juni 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Skrevet 15 juni 2016

Tony fra USA
Reiste alene
Economy
Opphold på 5 netter i juni 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Skrevet 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Economy
Opphold på 6 netter i april 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Rom Premier med gratis frokost og gratis Wi-Fi
Opphold på 9 netter i april 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: