2015
Veldig bra 7,9
basert på 5227 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

PNG fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i juni 2016
NA
Nil
Skrevet 16 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Eunice fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i mai 2016
Affordable and very convenient
-
Skrevet 16 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

lawrence fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på 6 netter i juni 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Skrevet 15 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Shu fra Singapore
Par
Economy
Opphold på 3 netter i juni 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Skrevet 15 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yuk fra Storbritannia
Gruppe
Economy pluss
Opphold på 6 netter i juni 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Skrevet 15 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tony fra USA
Reiste alene
Economy
Opphold på 5 netter i juni 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Skrevet 14 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Economy
Opphold på 6 netter i april 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Rom Premier med gratis frokost og gratis Wi-Fi
Opphold på 9 netter i april 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Rom Premier med gratis frokost og gratis Wi-Fi
Opphold på 3 netter i april 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

YAP fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 4 netter i mai 2016
great location
clean room
Skrevet 14 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: