2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Lai fra Singapore
Familie med eldre barn
Opphold på 3 netter i juni 2014
I have a great time, accommodation is good.
Rooms are Spacious and staff are friendly. Centralised in location for shopping, food and transportation. Mode of Transportation is convenient.
Great stay except the room's toilet basin tap , the water pressure is low.
Skrevet 01 juli 2014

Yvonne fra Singapore
Gruppe
Opphold på én natt i juni 2014
Would book back the same hotel next time
Location, service and accessibility
Great
Skrevet 30 juni 2014

Yvonne fra Singapore
Gruppe
Opphold på én natt i juni 2014
Good location and satisfactory service
Location
Satisfactory
Skrevet 30 juni 2014

Lily fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i juni 2014
Good location, nice hotel, only rooms are too smal
location, location, location
Skrevet 30 juni 2014

Cassie fra Malaysia
Par
Opphold på 3 netter i juli 2013
Good Location
Very near to the MTR station. Got a lot of local foods stalls and restaurant around the areas of the hotel. The staffs of the hotel is quite helpful too.
Skrevet 30 juni 2014

Denise fra Singapore
Par
Opphold på 5 netter i juni 2014
Happy and satisfied
Comfortable, convenient, clean.
Skrevet 29 juni 2014

Shaira fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på én natt i juni 2014
A good deal for the price I paid.
Location is very good. Its close to shopping areas and the subway station. staff were very nice and helpful with directions & luggage.
It was ok, except that i had an issue with the use of wifi. They didn't have considerations to guests who had already checked out, but were staying at the common area/ dining at the cafe.
Skrevet 29 juni 2014

Daryl fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i juni 2014
Comfortable and convenient. Will stay again soon.
Staff, clean rooms, location.
Skrevet 29 juni 2014

Ho fra Singapore
Familie med små barn
Opphold på 5 netter i juni 2014
Good and safe
Near to mtr
Skrevet 29 juni 2014

Naruemon fra Thailand
Gruppe
Opphold på 3 netter i februar 2014
Nice location connect with a Mrt and clean rooms
Hotel has a nice location which connect to mrt . In addition, you can walk to night market just a few minute along the street
Satisfy with staff and room space. Not that big but all you need in the room
Skrevet 28 juni 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: