2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

EE fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i juli 2014
Good location
Good location, average size in room
Walking distance to Ladies Street.
Skrevet 31 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Olwyn fra Irland
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i oktober 2013
Not somewhere id go back to
Location is good, rooms are big size, easy access to shopping area
Not a good stay, the hotel is old and part of an office building. The rooms are generous in size but so outdated and not clean
Skrevet 30 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

LING fra Singapore
Par
Opphold på 5 netter i juli 2014
Famous Porridge opposite hotel
Near to Station , Good food , Women Street Nearby.
Skrevet 29 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

LING fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i juli 2014
Near to Train Station
Near Station, Good Food, Comfortable Stay
Skrevet 29 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Cheah fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2014
Small, Clean & nice room
Nice interior, clean & friendly staff
Good Location, nice interior design as they renovate 1 or 2 years back, great location but small room,
Skrevet 28 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Ming fra Singapore
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i juli 2014
Good location & friendly staffs
Location, staffs & value
Overall was good except for the cleanliness of the room. Found some food stains on the brochure and hotel info file. The condition of the room was rather old and can't match with the new toilet.
Skrevet 27 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Annabel fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i juli 2014
Well recommended
Location, location, location
Overall, very happy with our stay. Location is excellent. Check-in staff very efficient. Room a bit dated but very clean with excellent water pressure for shower. Husband thought some staff are not as friendly.
Skrevet 25 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Julian fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i november 2013
Very small rooms
Location and a good chinese restuarant
This gonna be one of the hotel with the smallest room for the price you are paying for. Smaller than those I stayed in Tokyo with the same price range. Not for those with claustrophobia. The good thing is that the airport bus stops right at its lobby.
Skrevet 24 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Harold fra USA
Par
Opphold på én natt i juli 2014
Nice hotel for the money in Kowloon
staff, location, and in the center of Chaweng
Skrevet 24 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

PHEY fra Malaysia
Par
Opphold på 2 netter i juli 2014
Good Location
Good Location, Clean and convenient to shopping
Skrevet 23 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: