2015
Veldig bra 7,9
basert på 5250 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5250 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Bee fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i september 2014
Super convenient
good location, friendly staff, spacious room
approx. 10mins walk to shopping area n night market. n mtr is abt 3mins walk away. there is also shuttle bus service frm airport express (kowloon station).
Skrevet 09 september 2014

Trevor fra Singapore
Gruppe
Opphold på 4 netter i september 2014
Good.
Location, Service & cleanliness.
Skrevet 08 september 2014

Ming fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 4 netter i september 2014
Great shopping and sighting
Near to public transport, good food and clean room
Skrevet 08 september 2014

XINYI fra Singapore
Gruppe
Opphold på én natt i august 2014
spacious room
location, big room, beside mtr
room was clean and big considering most hotels in hongkong has small room. great location, mtr is just less than 5mins walk away.
Skrevet 05 september 2014

XINYI fra Singapore
Gruppe
Opphold på én natt i august 2014
good location
location, big room, clean
room was clean and big considering most hotels in hongkong has small room. great location, mtr is just less than 5mins walk away.
Skrevet 05 september 2014

Ching fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i september 2014
Friendly Staff
staff friendly
The conceige were very helpful Location is good and convenient
Skrevet 05 september 2014

Lhora fra Filippinene
Gruppe
Opphold på 3 netter i januar 2014
Pleasant stay
LOCATION! 2 minute walk to the MTR station
Noisy due to paper thin walls but very cozy
Skrevet 05 september 2014

Lynne fra Australia
Par
Opphold på 2 netter i august 2014
Great stay in Hong Kong
Staff, Cleanliness and position
Skrevet 04 september 2014

Jessica fra Malaysia
Par
Opphold på 2 netter i august 2014
Convenient!
Good location, fast service and value
The room is small but it should be no problem for Asian :) Very near to MTR station and shops/restaurants.
Skrevet 04 september 2014

Wai fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 3 netter i august 2014
good location,room clean,big room ,worth of money.
good location,near shopping ,near night market,near mtr about 1 min to mtr,many reaturant around the hotel,.
Skrevet 03 september 2014


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: