2015
Veldig bra 7,9
basert på 5232 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5232 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Alvin fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i juni 2014
Satisfactory
location, quiet and food
Satisfactory
Skrevet 22 oktober 2014

Mun fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 3 netter i mars 2014
great location
big rooms
Great
Skrevet 22 oktober 2014

Low fra Singapore
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Good location but dated & small rooms
location, service
Apart from the good location (3mins walk from Yaumatei MTR station, 7eleven just opposite), the rooms are small and dated, with narrow lifts and corridors. Not a terrible stay, but I will not come back.
Skrevet 22 oktober 2014

wei fra Malaysia
Familie med store barn
Opphold på 4 netter i november 2013
Good location, value for money & comfortable!
Good location. Friendly staff. Comfortable
The staffs are very helpful and friendly. The location is great that it is less than a minute walk to MongKok and has a subway station right outside the hotel. it is also attached to a department store.
Skrevet 22 oktober 2014

Peichinn fra Singapore
Reiste alene
Opphold på én natt i januar 2014
Decent
Spacious, clean, convenient
Skrevet 22 oktober 2014

Chien fra Malaysia
Familie med store barn
Opphold på 3 netter i januar 2014
Have free direct airport transit bus to hotel.
(1) Good lication (2) have free direct airport transit bus from airport to hotel (3) easy access to all hotspit.
Good.
Skrevet 22 oktober 2014

Arthur fra Malaysia
Par
Opphold på 3 netter i juli 2014
Nice hotel, only place to stay if you like Mongkok
Location, convenience, service
This is the 3rd time I have stayed in this hotel, great location, near to MTR and restaurants all around. Good for shopping and walking distance to Mongkok shopping area. Hotel rooms itself is good, a bit small, suggest to get a larger room and not their small cheapest room.
Skrevet 19 oktober 2014

jasmine fra Canada
Gruppe
Opphold på 8 netter i september 2014
outdated
location,dinner ,
It was okay but I would not say it's the best . It had a smell in the elevator area, it felt damp. No extra toile paper was let in room twice during our stay The tissue box was left empty for 5 days Even though the extra bed was only only from Sept 30 to Oct 6(I left before my elderly parents) they still got charged 2 extra nights I didn't understand that
Skrevet 18 oktober 2014

Sing fra Singapore
Gruppe
Opphold på 5 netter i mai 2014
good location
near to subway
Skrevet 17 oktober 2014

jirawat fra Thailand
Gruppe
Opphold på 4 netter i oktober 2014
Close to mtr
From airport by airport bus or mtr
Clean and room quite good also close to 7-11
Skrevet 17 oktober 2014


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: