2015
Veldig bra 7,9
basert på 5258 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5258 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Ran fra Malaysia
Par
Opphold på 2 netter i november 2014
Good location close to MTR
Location, cleanliness and service
Great location with reasonable price. Very close to MTR. Walking distance to Wong Kok or Temple street only 15 mins. Easy to reach else where in HK.
Skrevet 23 november 2014

Jamsrandorj fra Mongolia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i november 2014
Nice
Location
Nice
Skrevet 22 november 2014

Ekamon fra Thailand
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i november 2014
Big room, Good location, close to mrt
Bigger than another hotel, clean, good location
Very good comfortable room, clean big bathroom, very easy to go to Airport by shuttle bus.
Skrevet 22 november 2014

Maria fra Filippinene
Par
Opphold på 4 netter i september 2014
Very good
Location, Value for money, Cleanliness
Our stay was okay. The location very near the mtr station. The space is okay. I didn't like the bathroom. But overall the place is nice to stay when you are in hongkong.
Skrevet 22 november 2014

Jaime fra Filippinene
Par
Opphold på 3 netter i november 2014
Deteriorating Service Quality
Accessibility to MTR, Malls, and night market. Buffet dinner with great seafood selection and taste.
Average
Skrevet 22 november 2014

Lucksamee fra Thailand
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i juli 2014
easy access to shopping area. just 3 mins to subwa
value of money, easy access, nice staff saty for 2 times and if i went to hong kong will stay there for sure.
Skrevet 22 november 2014

Joyce fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i november 2014
best choice hotel
location, clean room, staff performance
Skrevet 22 november 2014

Shannon fra Singapore
Gruppe
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Good Location and easy access to MTR and transfers
Location, Location, Location
Experience was good. Hotel service was good and efficient. Room was clean and stay was comfortable. Satisfied
Skrevet 22 november 2014

Cheung fra Singapore
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i oktober 2014
I will give "a thumb up"
centralized location, cleanliness and efficient staff
No complaint and everything is well arranged professional and politely
Skrevet 21 november 2014

man fra Hongkong
Reiste alene
Opphold på én natt i november 2014
need shopping
many food around
Skrevet 21 november 2014


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: