Veldig bra 7,6
basert på 3062 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3062 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Sun fra Singapore
Familie med store barn
Classic standard dobbeltrom
Opphold på 4 netter i august 2016
Good location but rooms have bed bugs. Bitten on bed. Staff service can be improved.
Requested for large bed. Only 1 room out of the 3 came with large bed. Although the level that we r staying is designated as no smoking, passage way outside the door has traces of cigarette small.
Skrevet 10 august 2016

MAN fra Macao
Forretningsreisende
Standard twin room
Opphold på én natt i juli 2016
staff
good
Skrevet 06 august 2016

Surya fra Indonesia
Reiste alene
Classic standard dobbeltrom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good place
Good Hotel, Nice location, Reasonable price
Skrevet 25 juli 2016

Wei fra Taiwan
Reiste alene
Classic standard dobbeltrom
Opphold på 2 netter i mars 2016
good place
good location
Skrevet 22 juli 2016

mei fra Hongkong
Forretningsreisende
Standard dobbeltrom
Opphold på én natt i juli 2016
very good service
up grade my home
Skrevet 21 juli 2016

Wai fra Hongkong
Gruppe
Classic standard dobbeltrom
Opphold på én natt i november 2015
not expensive, but old
not expensive, but old
Skrevet 19 juli 2016

Rizalina fra Filippinene
Gruppe
Classic standard twin
Opphold på 3 netter i juli 2016
Good
Hotel was great. Near Times Square.
Skrevet 16 juli 2016

Ann fra Filippinene
Familie med store barn
Classic standard twin
Opphold på 3 netter i juli 2016
Behind Times Square - 5 minutes walk
Stayed 6 nights at Classic Standard Twin with Handy Smartphone that can tether to our other devices. Very convenient. Room was spacious, great view on the 7th floor, good size bathroom. Wifi in the room and lobby was strong. Room was quiet, clean and safe. Bathroom amenities could be improved but good enough for the price.
Skrevet 15 juli 2016

ong fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard dobbeltrom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Old Hotel - Need to have a heavy renovation
Room needs to renovate as it is too old already.
Skrevet 11 juli 2016

Harriet fra Storbritannia
Par
Classic standard twin
Opphold på 4 netter i juli 2016
Nice stay
Good hotel, got a good deal on agoda so was cheap. Close to the Times square MRT station and shopping and a few stops away from bars and restaurants. Quiet at night and easy to get a taxi.
Skrevet 11 juli 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: