Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 5078 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Service 7,1
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

KAR fra Singapore
Gruppe
Standard
Opphold på 6 netter i april 2014
Value for money
Centrally located; Vast variety of food choices; Service oriented staff
Very impressive! Very efficient staff and variety choices of food within the vicinity of the hotel. Centrally located that allows easy access to places of interest.
Skrevet 14 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Alberto fra Filippinene
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i april 2014
just a place to sleep in
location...
staff...not friendly, they don't even smile, they do not know how to apologize for mistakes, room...very, very small-guests who have claustrophobia can't stay here, need to renovate, has musty smell, beds are comfortable, though restaurant...breakfast buffet nothing great, restaurant is only open up to 5PM!
Skrevet 13 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Jatupat fra Thailand
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i mars 2014
Valuable
Near the city
-
Skrevet 12 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Mylene fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på 2 netter i mars 2014
Good
Clean...service...easy access to all places
Worth it. Truly recommendable.
Skrevet 12 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Cheong fra Singapore
Par
Standard
Opphold på 2 netter i januar 2014
Convenient
Near shopping area, nice and cheap local food, easily access to the MTR
The hotel was my choice as i love the location and clean room.
Skrevet 12 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Kevin fra Sveits
Par
Standard
Opphold på 4 netter i april 2014
Central Location and Good Value
Location, Value for Money, Quiet
Skrevet 12 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Teh fra Malaysia
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i april 2014
Great location but small room
Centrally located
Skrevet 09 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Rommel fra Filippinene
Familie med små barn
Standard
Opphold på 4 netter i april 2014
Location
Location, Price, Location
Location and price is the no. 1 consideration of this hotel.
Skrevet 09 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Rommel fra Filippinene
Familie med små barn
Standard
Opphold på 4 netter i april 2014
Location
Location, Location, Location
The best thing about this hotel is its location. Near to Flea Markets, walking distance to nearest MTR. As you can expect, room size is sooooo small... as I said that's expected. For the price and its location, It's a good place to stay.
Skrevet 09 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Matthew fra Singapore
Par
Standard
Opphold på 3 netter i mars 2014
Budget Hotel with Good Location
Good Location, Value for Money, Budget
Centrally located, 7 minutes from the MTR. Improvements include the uncomfortable blanket and the spoilt air ventilation.
Skrevet 08 april 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: