Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5096 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 7,1
  • Service 7,1
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Yew fra Malaysia
Familie med små barn
Standard
Opphold på 8 netter i februar 2016
All right except observe black spot on the blanket
Location
Everything ok except the blanket a bit dirty
Skrevet 14 februar 2016

Yew fra Malaysia
Familie med små barn
Standard
Opphold på 8 netter i februar 2016
All right except observe black spot on the blanket
Location
Everything ok except the blanket a bit dirty
Skrevet 14 februar 2016

Siok fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard
Opphold på 4 netter i februar 2016
Hotel review
Location wise is very convenient, just a 5 min walk away from mtr. And there are convenience store and eateries nearby. Room is very clean and cosy.
Overall it is a good stay with my family. It is convenient, walking distance to mtr. Many food nearby and night market at the temple street which is just one or two streets away. Room is small but clean. They even provide a phone with 3G. Only thing is the service of the staff can be improved. They didn't do anything rude or whatsnot. But they could at least smile or be more friendly.
Skrevet 13 februar 2016

Ma. fra Filippinene
Familie med små barn
Standard
Opphold på 2 netter i februar 2016
comfy at the right cost
its clean, location is good and helpful staff
our stay is great though we lost 1 of our bags and left it in the taxi
Skrevet 09 februar 2016

Kimberly fra Filippinene
Gruppe
Standard
Opphold på 3 netter i februar 2016
CNY in HK
1. Accessibility to transportation and tourist sites 2. Cellphone that you can use around 3. Accomodation was great
Great! Due to its accessibility, and free handy phone with unli data, touring has not been easier
Skrevet 09 februar 2016

leonardo fra Filippinene
Familie med små barn
Rom Standard - Sammenhengende
Opphold på én natt i februar 2016
not bad
room is good because its new
nice about the room, but staff cannot communicate in english. location is easy access.
Skrevet 08 februar 2016

HO fra Storbritannia
Reiste alene
Standard
Opphold på én natt i januar 2016
Staffs are really NOT friendly!
No FREE drinking water and tissues supply at room! Staffs are super not friendly when I did check in and phoned to reception to ask sth!
Skrevet 07 februar 2016

Bryle fra Filippinene
Par
Standard
Opphold på 4 netter i januar 2016
Great Location!
Location, price and free use of handy phone
Useful handy phone, 5 minutes walk to MTR Yau ma tei station and lots of food choices around the area.
Skrevet 04 februar 2016

Shoji fra Japan
Forretningsreisende
Standard
Opphold på én natt i juli 2015
good
so many chinese travelers looks so noisy.
Skrevet 03 februar 2016

Hui fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 4 netter i januar 2016
easy, simple and convenient
easy, simple and convenient
Skrevet 02 februar 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: