Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 4005 anmeldelser
  • Renslighet 7,2
  • Fasiliteter 6,0
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,0
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,3
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Pun fra Hongkong
Reiste alene
Standard rom
Opphold på én natt i august 2016
ok la
nothing
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ali fra Pakistan
Reiste alene
Standard rom
Opphold på én natt i september 2016
its good hotel
its good hotel very nice staff room were some small but over all its good easy approach to train and bus
Skrevet 05 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Choon fra Singapore
Gruppe
Superior
Opphold på 4 netter i august 2016
Room too small
Skrevet 05 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Vincent fra USA
Par
Superior
Opphold på én natt i september 2016
MW
Room is small, no space for luggage but clean and organize. Location fantastic as close to MTR. 3 star hotel at its best.
Skrevet 04 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Trudi fra Canada
Reiste alene
Standard rom
Opphold på én natt i august 2016
Good
Good
Skrevet 29 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Gryphon fra Canada
Forretningsreisende
Superior twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i august 2016
Very Small Room
Twin Bed setting. Cannot move around. Jampacked with 2 travelers.
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Clinton fra Malaysia
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Great Hotel
Feel comfortable with this hotel. Services from staffs are helpful & fully respect all the guest. For sure i'll back to stay here again.
Skrevet 24 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Siti fra Singapore
Reiste alene
Standard rom
Opphold på 2 netter i april 2016
Worth staying here :) I love it!
I love the free 4g mobile phone facility! Very helpful to help me get around HK. the staff members were professional, friendly and helpful.
Skrevet 23 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chew fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 2 netter i august 2016
Good location at Tsuen Wan
The hotel is close to shopping malls and variety of foods in the surrounding. Unfortunately the rooms are not sound-proof.
Skrevet 22 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chung fra Hongkong
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i februar 2016
OK
OK
Skrevet 19 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: