Glimrende 8,1
basert på 3660 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 3660 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 9,4
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Service 8,1
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

watchara fra Thailand
Familie med små barn
Standard
Opphold på 3 netter i desember 2015
great
for location near MRT
Skrevet 18 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

QINGSI fra Kina
Par
Standard
Opphold på én natt i september 2016
Awesome location
Awesome location
Skrevet 17 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Peter fra Filippinene
Gruppe
Deluxe med 2 frokost
Opphold på 3 netter i september 2016
good location though not many taxis around, staff are courteous and helpful
right next to Jordan station
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

CIN fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard
Opphold på 2 netter i september 2016
Great Location, hotel is very clean and nice
The location is great. You could easily find foods to eat. Walking distance to 廟街 and even 尖沙嘴。 Hotel is just above the MTR. If you have big luggage, there is a lift from MTR to Group floor nearby.
Skrevet 15 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Hui fra Singapore
Familie med eldre barn
Standard
Opphold på 4 netter i september 2016
Good location. Will definitely stay here again if I return to Hong Kong.
The hair dryer in the room is not strong. Need very Long time to even dry my short hair. If not good place to stay in. Friendly staff.
Skrevet 14 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

HJ. fra Brunei Darussalam
Reiste alene
Standard
Opphold på 2 netter i januar 2016
Perfect!
Small rooms but it was not a problem for me since I had smaller ones before. Located near the main road and to an MTR stop. Don't mind staying here again.
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Carmina fra Filippinene
Gruppe
Standard
Opphold på 3 netter i september 2016
All what you need
The location is few steps away from the Jordan station. The hotel staff are very accommodating. The facilities are fine and modern. Will definitely book again when I come back!
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Siow fra Malaysia
Par
Standard
Opphold på 2 netter i september 2016
GOOD LOCATION
BETTER MENTION NON SMOKING ROOM CAUSE WE NEVER MENTION SO THAT EVERY TIME WE ENTER THE ROOM QUITE SMELLY, MAYBE IS BECAUSE THE PREVIOUS PEOPLE SMOKE INSIDE ROOM, ROOM ARE QUITE SMALL
Skrevet 13 september 2016
Én reisende syntes denne omtalen var nyttig. Hjalp den deg?

Fendi fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i september 2016
good location
overall ok
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Vidyasagar fra India
Familie med små barn
Standard
Opphold på 4 netter i september 2016
Rooms are very small and not suitable with kid
Some smell in the corridor. Location and service is good....
Skrevet 12 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: