2015
Glimrende 8,4
basert på 13034 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 13034 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

MAY fra Singapore
Småbarnsfamilie
Plaza deluxe family
Opphold på 2 netter i januar 2016
Good Stay
I always stay this hotel whenever i travel to hkg.. First time stayed at family room (2 queen bed) is a good room wth kids however the bed is not as good compare to their king bed! Other than that is always a good stay with this hotel..
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

NORMA fra Filippinene
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i april 2016
Highly Recommended
Excellent service! Special mention to one of the staff named Kiki! Never fail to amaze us every time! She surely knows the true meaning of hospitality!
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sze fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Spacious room with great location
The hotel is adjacent to a shopping mall, easy access to restaurants and groceries for young children. Staff very helpful in giving direction and getting taxi for the guests.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sze fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Very satisfied with the room
Great location, great and spacious room.
Skrevet 23 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Winston fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på 3 netter i september 2016
Best location, big rooms & friendly staff
Wish they were more accommodating w early check in. Excellent recreational facilities.
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ervin fra Singapore
Gruppe
Opphold på 3 netter i september 2016
Review
Excellent stay
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Toh fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i oktober 2015
location, accessto public transport, access to food outlet
location, accessto public transport, access to food outlet
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

HUONG fra Vietnam
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i september 2016
Good
Good for travel with family
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Winston fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i september 2016
Good value , good location
Although pricing is high, the room is big, good recreational facility and excellent location
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tay fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i september 2016
overall our experience in this Hotel was great
Will definitely recommended it to any of my friends
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: