2015
Glimrende 8,4
basert på 13034 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 13035 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

SHUOHUAN fra Kina
Par
Opphold på én natt i september 2014
Really nice and valuable place to stay in HK
Room is comfortable and outside swimming pool is nice, the location is not bad
There is Free Wifi and the big shopping centre is under hotel. No matter you get to city by metro or take train back to Shenzhen are both preferable location you need to choose. All the staffs are welcomed and enthusiasm. We would definitely to visit again.
Skrevet 21 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Joselyn fra Filippinene
Forretningsreisende
Plaza deluxe family
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Stay at Royal Plaza Hotel in Hong Kong
I love the room, staff service and great value.
My friends and I enjoyed our stay at Royal Plaza Hotel. Convenient to malls, MTR, restaurants night market.
Skrevet 20 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Sim fra Singapore
Familie med store barn
Plaza deluxe family
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Perfect location for shopping and dinning.
Clean room and comfortable stay a lot of food outlet around convenient with Airport Express Shuttle Bus.
Very pleasant stay with friendly staffs.
Skrevet 20 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Yashaswi fra India
Forretningsreisende
Plaza grand - tilbud
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Very nice hotel
Location, ambience & room cleanliness
Hotel was amazing, pretty busy hotel. No complaints I would have been happy if I got something vegetarian to eat.... Being a Indian Vegetarian it is very difficult to survive. There is only one vegetarian dish(fried noodles/rice) and it is cooked in pure Cantonese style. Dish is garnished with black fungus, personally it a big no no....
Skrevet 20 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Tuck fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Plaza deluxe family
Opphold på 2 netter i oktober 2013
Wonderful
good location, comfortable, very clean
my 2nd time in this hotel and will definitely come back again..
Skrevet 18 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Meifeng fra Singapore
Familie med store barn
Plaza deluxe family
Opphold på 5 netter i september 2014
Clean and comfortable
The hotel room was clean. It is located at Mongkok, a bustling area. Connected to a shopping centre though not all shops are open as they are still undergoing renovation,
Pleasant though it took at least 10 minutes to walk to Mongkok MTR.
Skrevet 18 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Hiew fra Malaysia
Reiste alene
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Very comfort hotel !
Relax, comfort and enjoy !
Skrevet 17 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Harvey fra Canada
Reiste alene
Plaza grand - tilbud
Opphold på 3 netter i september 2014
Enjoyed the luxury without the luxury price.
Great location. Great decor. great service.
Most enjoyable. Will stay again.
Skrevet 17 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Clive fra New Zealand
Forretningsreisende
Plaza grand - tilbud
Opphold på én natt i oktober 2014
One night in Hong Kong.
The rooms are comfortable, clean, with good amenities and good internet.
It was a pleasant comfortable stay.
Skrevet 17 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?

Manuela fra Filippinene
Familie med store barn
Plaza deluxe family
Opphold på 3 netter i desember 2013
Royal Plaza Hotel
clean, spacious rooms, facilities
Superb
Skrevet 16 oktober 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: