Tilbake til hotellinfo

2015
Glimrende 8,4
basert på 12877 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 12877 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Verdi for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Verifiserte anmeldelser

LIM K. fra Malaysia
Reiste alene
Opphold på 4 netter i januar 2015
comfortables
the room so comfortables and hotel staff performance good and helpful.
will back to Hong Kong and stay here Royal Plaza Hotel again.
Skrevet 19 januar 2015

Siew C. fra Malaysia
Par
Opphold på 2 netter i januar 2015
Overall is a good hotel
Near to mrt, attached with shopping mall, within walking distance to Mong Kok
It a pleasant hotel free upgrade my room to executive floor upon check in.
Skrevet 19 januar 2015

Adam C. fra Malaysia
Par
Opphold på 3 netter i januar 2014
Overall is a good place to stay
Shopping, MRT, Good location
All is good, will definitely put this hotel into my to-go list of my next visit to Hong Kong.
Skrevet 19 januar 2015

Win T. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i januar 2015
Nice Hotel
spacious, clean and good location
Skrevet 17 januar 2015

ANTON A. fra Indonesia
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i juli 2014
good hotel and very good for business trip , clean
good hotel and very good for business trip , clean room and nice service from the customer service
good hotel and very good for business trip , clean room and nice service from the customer service
Skrevet 17 januar 2015

Yong L. fra Singapore
Småbarnsfamilie
Opphold på 4 netter i november 2014
Good experience, well worth the price paid
Comfortable, good size, clean
Very happy with the 4 night stay. Room is clean with friendly staffs, location is good and convenient. near to the ladies market etc. 3 big hops to Mongkok East station, and walking distance to Mongkok station. We checked in to the family room, with 2 queen bed. very comforable and good size. Toilet is very spacious and well-equipted. Will definately stay again when in Hong Kong.
Skrevet 16 januar 2015

nantira S. fra Thailand
Par
Opphold på 2 netter i juni 2014
it's a good and valuable hotel
near monkok east station,very comfortable hotel
Great,it's nearby shopping mall,very convenient
Skrevet 16 januar 2015

Soo Y. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i januar 2015
Clean, comfy and pleasant
Spacious for each occupants, beds very comfortable, toilet & bath tub is marvelous and location is good.
Very pleasant and comfortable. Our baby girl enjoy the bath tub a lot. Located within shopping complex and within walking distance to famous streets and eateries in Mongkok.
Skrevet 16 januar 2015

Su L. fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i januar 2015
bah
got free wifi
Bah
Skrevet 15 januar 2015

Adeleine T. fra Singapore
Familie med store barn
Opphold på 4 netter i januar 2015
Another experience in hongkong
spacious, wifi, convinent
It was okay however, the price is slightly overpriced
Skrevet 15 januar 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: