2015
Glimrende 8,4
basert på 13032 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 13034 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Rena fra Singapore
Familie med eldre barn
Plaza deluxe family
Opphold på 4 netter i februar 2015
Spacious room and convience location
spacious, clean and near to MTR
Pleasant and good. Stay because of its location
Skrevet 03 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Sothearith fra USA
Forretningsreisende
Plaza deluxe family
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Great stay in Mong Kok
food, cleanness, location
Stayed here many times. Great chinese restaurant attached to the hotel. Always a great stay however check in and check out may need improving. Staff however were accommodating.
Skrevet 03 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Phillip fra Storbritannia
Par
Plaza grand - tilbud
Opphold på 3 netter i februar 2015
Opulent but impersonal
Well equipped room, efficient shuttle to airport station good spa facilities
Interior design is opulent but gloomy/subdued. The location at the top end of Kowloon is OK but it is a bit of a trek to the main tourist areas. The hotel is on top of Mong Kok East MTR but that is not the most useful connection and the walk to Mong Kok becomes a bit tedious. Like most hotels of this class prices for any extras - breakfast, drinks, massage - are high. But on the positives the hotel is comfortable everything works - great showers - the staff are very helpful and the basic room charge was reasonable for this class of hotel. The hotel uses the in room TV to provide hotel information but it was not very detailed. No information on mini-bar charges for example
Skrevet 03 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Popo fra Indonesia
Familie med små barn
Opphold på 2 netter i september 2011
Good
nice location near mrt
good
Skrevet 02 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Tit fra Malaysia
Par
Plaza deluxe
Opphold på 3 netter i februar 2015
Best Value Hotel I have ever stayed in Hong Kong
Convenient, Best Value For Money, Room Suze
Very Pleasent. Very convenient location with shopping malls and Subway station right at the door step. Will definitely select the same hotel when next visiting HongKong..
Skrevet 02 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Tse fra Kina
Familie med små barn
Plaza deluxe family
Opphold på én natt i februar 2015
Good for family's staying
Food ,and prices and location!
Skrevet 02 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Eveline fra Singapore
Familie med eldre barn
Plaza deluxe family
Opphold på 3 netter i desember 2014
Great Stay
Convenience, clean room and professional hotel staff
My kids love the big room and view. MTR just next to the hotel.
Skrevet 02 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Teck fra Malaysia
Familie med små barn
Plaza deluxe family
Opphold på 4 netter i februar 2015
Yes
Location. Cleanliness and polite staff
Good
Skrevet 01 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

Chris fra Singapore
Familie med små barn
Plaza grand - tilbud
Opphold på 5 netter i februar 2015
Great location. Close to all the good food
convenient location, close to famous food, good shopping areas
comfortable!
Skrevet 01 mars 2015
Var denne ontalen nyttig?

damien fra Australia
Par
Plaza deluxe
Opphold på 5 netter i februar 2015
great hotel
cleanliness location big room.
Great hotel had good stay very large clean and comfortable room close to ladies market and mtr downstairs will stay again.
Skrevet 28 februar 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: