2015
Glimrende 8,4
basert på 13062 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 13062 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

catherine fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Plaza deluxe family
Opphold på 2 netter i oktober 2015
great stay
location, cleanliness, helpful staff
great
Skrevet 20 oktober 2015

Katrina fra Singapore
Reiste alene
Plaza deluxe
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Above expectation
Link to shopping mall and MTR, walking distance to Mongkok, big room, comfortable and well-equipped suite for the price paid
For the price I have paid, thought it is just a big room enough to put extra bed for third person. Didn't expect it to be a nice suite with L shaped sofa, dining table, 3 TVs including 1 in the bath room, etc. just like a nice studio apartment!
Skrevet 20 oktober 2015

KA fra Hongkong
Par
Plaza deluxe
Opphold på én natt i september 2015
Good
Fine
Skrevet 20 oktober 2015

Vivian fra Hongkong
Familie med store barn
Plaza deluxe family
Opphold på 6 netter i oktober 2015
Spacious family room with two queen size bed.
Spacious room, good location and friendly helpful cleaner
Skrevet 20 oktober 2015

MAURO fra Australia
Forretningsreisende
Familierom Plaza Deluxe med 2 dobbeltsenger
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Dont Believe What You Read
Was told one price, Arrived there and it was 30% more!!
Skrevet 20 oktober 2015

TAI fra Malaysia
Familie med store barn
Plaza deluxe family
Opphold på 4 netter i oktober 2015
Pleasant and wonderful stay
Location, comfort and security
Skrevet 20 oktober 2015

Larry fra Singapore
Småbarnsfamilie
Plaza deluxe family
Opphold på 4 netter i november 2013
Good location, nice comfy hotel.
Location, new, cosy
Fantastic
Skrevet 19 oktober 2015

Hwee fra Malaysia
Reiste alene
Plaza deluxe
Opphold på én natt i oktober 2015
Short weekend trip
Spacious rooms, clean, central location
The room was really nice and spacious, hotel is new. Pool was nice with jacuzzi, n health centre also had sauna and steam room. Location is central, connected to Moko shopping mall and just a stone's throw from Fa Yuen street. Would visit again.
Skrevet 19 oktober 2015

Mahfooz fra Bangladesh
Småbarnsfamilie
Plaza deluxe
Opphold på 4 netter i oktober 2015
it was nice .......time with this hotel
Attached big shopping mall ... Nice shuttle service to your demand destination ... Nearby street ladies and lot of street food
Good very good 😜 Most of stuff were friendly, clean n care ... Excellent service , no need make long quee for lift lobby . Important things is I've missed one night for airline issues but hotel refunded the money without any question ... Thanks a lot to the Hotel m!anagement and gentle stuff ...
Skrevet 19 oktober 2015

iris fra Singapore
Småbarnsfamilie
Plaza suite
Opphold på 2 netter i oktober 2015
good location
location, nespresso machine, nice staff
Skrevet 19 oktober 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: