2015
Glimrende 8,4
basert på 13034 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 13035 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Lum fra Singapore
Familie med eldre barn
Plaza deluxe family
Opphold på 4 netter i november 2015
Friendly, nice and cosy hotel
Staffs, rooms and professionalism
Good and marvellous
Skrevet 25 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Joshua fra Singapore
Familie med små barn
Plaza deluxe family
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Good classy hotel in good location
location, spacious room, good facilities
Great hotel at a convenient location right beside the MRT and shopping mall.
Skrevet 25 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Liang fra Singapore
Familie med små barn
Plaza deluxe family
Opphold på 5 netter i november 2015
Good hotel If you don't mind the location
Room quality, near MOKO mall and cleanliness
Skrevet 24 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

VyVy fra Singapore
Familie med små barn
Plaza deluxe family
Opphold på 2 netter i november 2015
happy holiday
location, comfort, cleanliness
Skrevet 24 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Shina fra Singapore
Gruppe
Plaza deluxe family
Opphold på 4 netter i november 2015
Vacation stay
It's convenient, there's a MTR station right beside, walking distance to ladies market and etc. It's clean as well, staff there were all polite and helpful.
It's great staying there, clean and comfortable environment. Convenient. Staff are helpful and kind.
Skrevet 24 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Andrea fra Singapore
Familie med små barn
Plaza deluxe family
Opphold på 5 netter i november 2015
fantastic. . above expectations
room cleanliness , comfortable beds and excellent location
Enjoyable and very comfortable beddings.. very rare to find 2 queen size beds in a room. Best suited for family of four ..room price is steel though.
Skrevet 24 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Siew fra Malaysia
Familie med små barn
Plaza deluxe family
Opphold på 2 netter i november 2015
Big Room & Comfortable
Big Room, Comfort & Location
Big room, can fit in 5 of us. Ideal location if you are travel with young kids, its link to the shopping mall (MOKO) & MRT. The hotel has a link bridge to the Ladies night market, around 10-15 mins walk.
Skrevet 24 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

KIM fra Malaysia
Familie med små barn
Plaza grand plus
Opphold på 5 netter i november 2015
Nice & comfortable
Aircond cool. Bed comfortable. Tv channel fantastic.
Twice stay at this hotel. Also will choose yhis nice place for next vacation. Good & convenient for us to do our vacation planning.
Skrevet 24 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

Muhammad fra Singapore
Familie med små barn
Plaza deluxe family
Opphold på 4 netter i november 2015
Great hotel
linked to MTR Mongkok East plus MOKO shopping centre and 10 min walk to ladies street market
Room was very spacious, but tv show was limited.walking distant to the street market n convenience store or the supermarket at the MOKO shopping centre.
Skrevet 24 november 2015
Var denne ontalen nyttig?

eng fra Singapore
Familie med eldre barn
Plaza deluxe family
Opphold på 4 netter i november 2015
Value for money
Beside shoping mall big enough for family of 4 clean
Good stay
Skrevet 24 november 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: