2015
Bra 7,4
basert på 8337 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 8337 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 7,1
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Ansattes arbeid 7,5
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

ning fra Kina
Par
Superior
Opphold på én natt i mars 2016
交通方便的酒店
酒店房间大,性价比佳。门前多路公共交通,出行方便。
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

edith fra Kina
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
环境安静 没有异味
工作人员帮忙选的房间位置挺好的,房间里很干净,没有异味,就是转换插头很少...问前台借了一天都没有..
Skrevet 20 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

chengyuan fra Kina
Familie med eldre barn
Family trippel
Opphold på 7 netter i august 2016
很好
我们住了一周,总的感觉是很好的。酒店周围餐馆、超市很多,散步也有很好的去处,而且安静。就是离地铁站有点远,不过酒店门口有很多巴士通往沙田地铁站,班次也多,那里的购物中心里餐馆也很多。。要去旺角的话81C直达,其实比坐地铁还快,就是内地的旅客可能不习惯公交车不报站的现象,其实也有小小声报啦~自己要关注一下。而且,高德地图比谷歌要好用,尤其是有到站提醒功能。我们往来机场都是打的,250~280。值得注意的是前台确实拥堵,入住退房遇上高峰就比较慢,大家要留出这块时间。酒店施设虽然有的陈旧了,但是运转良好。
Skrevet 13 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

NG fra Hongkong
Par
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
舒适
酒店整体可以,免费Wifi无法使用,容易误登收费陷阱!小心!
Skrevet 05 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Hong fra Kina
Familie med eldre barn
Familierom
Opphold på 3 netter i juli 2016
酒店的服务态度和地理位置还不错,酒店里面的环境和设施其实一般。
价格中等。 酒店服务人员在香港已算蛮好的了,大部分都会讲普通话。 里面的设施比较旧了,但是算卫生干净。 楼下的早餐部月光光提供的早餐也蛮好吃的。 地理位置很方便,在沙田地铁站搭一个小巴2个站就到了,价格3.8港币每个人。旁边就有新城市广场,什么都有。 这次我和家人入住的家庭房,没有给我们4个单人床,而是2个双人床,空间没有想象中那么大,如果您也要预定家庭房,一定要看清楚选择4个单人床的家庭房。至少住着比较大。
Skrevet 27 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

NG fra Hongkong
Par
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
舒适酒店
服务可以,房间WIFI无法登入,小心收费wifi!
Skrevet 14 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

JIANG fra Kina
Familie med små barn
Superior
Opphold på 2 netter i juli 2016
酒店房间宽敞,入香港市区交通便利,附近的餐饮方便
我们是4大2小,订了一间4人房,4张小床,酒店贴心,还有一个小床板,我们住得很舒服,香港酒店没有普及WIFI会不够方便,楼下就有公车站,有车到荃湾,九龙等,酒店离地铁站还是有点距离,我们也是边走边问,一直问路走过去酒店,总体来说酒店还是住得蛮舒服的
Skrevet 06 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

JIA fra Kina
Familie med eldre barn
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
性价比极高的洒店
已经多次入住沙田丽豪,觉得性价比超高,周边生活设施齐全,酒楼便利店药房茶餐厅应有尽有,只係距离沙田铁路站约有十五分钟步行时间,但酒店门口不到100米就有巴士站可前往市区各点,或可搭乘一个站就可抵达沙田或沙田铁路站,极为便捷,房间面积,多数也有25平方数以上(可能会更大,只係部分行政房可能只适合单一人入住)。
Skrevet 23 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kit fra Hongkong
Familie med små barn
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
7.4
勉强同意吧,主要不满的是check in 太慢了,因此滞留了很多旅客,平均check in 时间估计要10分钟,其實整体也算不錯!
Skrevet 23 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Xing fra Hongkong
Familie med små barn
Superior
Opphold på 3 netter i april 2016
失望
一进房间就闻到久不透气的霉味儿。洗手间残旧甚至不如三星级酒店。洗发精沐浴液的罐子里是空的,问服务员要,问一样才肯给一样,还说这层楼是不提供这些的,真是闻所未闻,难道这层不是四星级?哪家四星级酒店连个沐浴液都舍不得提供的。跟服务员说他们的服务不好,他们还自称“我们的服务是最好的”,我算是见识了什么叫自吹自擂了。
Skrevet 04 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: