Veldig bra 7,7
basert på 5142 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5145 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

WEI fra Kina
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 2 netter i juli 2016
不错的选择
不错的选择,经常入住
Skrevet 09 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ciel fra Kina
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2016
总体挺好的
为了考试来住,性价比挺高的。第一次在香港以这个价格住到这么大的房间,还有飘窗。安排的房间可以看到一些海景。位置离海港城有一些距离,不过可以接受。
Skrevet 22 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

cheung fra Kina
Forretningsreisende
Opphold på 6 netter i juni 2016
无语
本人帮客户在九龙富豪酒店订了2间6天的房,可来港的当天因为前一天上海机场发生爆炸事件,客人早上临时有紧急事务要处理,无法来港。本人联络酒店,希望酒店方面能通融处理,我们也愿意付二晚的房费作为补偿。可酒店坚持订的是不可更改、不可退房为借口,不做任何处理,使6天2间的酒店房白白付出。对于酒店这种僵化、不通人情的做法非常不满。对于这么一个大酒店却又这么的霸道很无语。
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

LINGJUAN fra Kina
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i juni 2016
非常满意
性价比不错的一家酒店
Skrevet 20 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yinglin fra Kina
Forretningsreisende
Opphold på én natt i mars 2016
服务态度三流
酒店窗帘很脏,有污渍,让人觉得恶心,厕所抽风机是坏的。酒店服务人员缺少耐心,服务态度好差,2点之后入住,12点退房时间要求太过苛刻。
Skrevet 21 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

yunxiao fra Kina
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i februar 2016
非常赞
地址位置好,价格便宜,服务也超赞
Skrevet 26 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

lin fra Filippinene
Par
Opphold på 2 netter i februar 2016
失望
一般般吧
别升级客房 不值得, 海景房海只有一个角角。。看到的只是货船停在哪儿。总体还好。我们没改早餐真是太亏!
Skrevet 25 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chun fra Kina
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i februar 2016
能看到海景,不错
这家酒店,我去香港,每次都入住了的,能看到不远的海港,离维多利亚港很近,可以步行到海港城,离地铁站尖沙咀有点远,但为了初二的烟火表演,这里入住也是不错的选择。 酒店的工作人员有点歧视网上订房的旅客,如果我不是晚上过去的话,估计不会给我高楼层的房间,事情经过是这样的:办理入住的时候,我把入住凭证给她看,她说不需要,其实我是想让她知道我最开始订房就提出需要高楼层的,而不是临时决定要高楼层的,不知道是Agoda没有与酒店达成这方面协议,还是酒店根本就不想给高楼层的房间给网上订房的旅客。前台一开始直接告诉我没有高楼层房间,但3分钟后又说有高楼层房间,她居然还说是刚刚打扫出来的,你觉得3分钟会打扫出来一个房间,当旅客是傻子吗?不过Agoda在入住凭证上也注明了以酒店安排为准,这也算Agoda回避了自身陷入这种纠纷的尴尬境地的明智之举吧。虽然有上述不愉快的经历,但最后酒店给我的房间居然能看到一丝海景,也算是对我的补偿吧,只是希望以后酒店能更多地从旅客角度为尽量满足入住需求。
Skrevet 19 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Feizuo fra Kina
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i februar 2016
位置很好,服务也很好,住的也很舒服
从尖沙嘴出来300米就到了,因为要抽烟就加钱做了升房,新的房间还赠送了早餐和下午茶,很好吃。
Skrevet 12 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

soh fra Malaysia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i januar 2016
非常方便的酒店
城市中心,吃喝玩乐的好地方
Skrevet 27 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: