Veldig bra 7,7
basert på 5142 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5142 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 8,3
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Alain fra Filippinene
Gruppe
Familierom
Opphold på 3 netter i september 2016
Great
Just a bit far from mtr station
Skrevet 07 september 2016

juhun fra Sør-Korea
Par
Superior queen eller twin rom
Opphold på 3 netter i september 2016
trip
good!!
Skrevet 07 september 2016

Xiao fra Australia
Familie med eldre barn
Familierom
Opphold på 3 netter i september 2016
Clean and comfortable room, helpful staff
Great location, lots of shops and restaurants nearby. Very comfortable room, children the couch. Staffs are very helpful, especially during checking in/out, they helped with the luggage
Skrevet 06 september 2016

Felisia fra Indonesia
Forretningsreisende
Executive club
Opphold på én natt i september 2016
Hhfdgjjkfdssssfhjk
Ddhdrgujhjjhhhhjhhbhhhh
Skrevet 06 september 2016

Seow fra Singapore
Par
Superior rom
Opphold på 3 netter i september 2016
Bad customer service
Staff said she couldnt speak English, and overall the staff were unfriendly - asked for shuttle bus timing but male staff at concierge were exceptionally unfriendly and appeared impatient. Will not recommend for anyone who is looking for friendly staff service. However, location is not bad and cleanliness of house-keeping is good.
Skrevet 06 september 2016

Elizabeth fra Filippinene
Familie med eldre barn
Superior rom
Opphold på 4 netter i august 2016
Staying at the Hotel
I'm satisfied and happy
Skrevet 04 september 2016

Edmund fra Singapore
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i august 2016
good location but is a bit expensive
good location but is a bit expensive
Skrevet 02 september 2016

Edmund fra Singapore
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på 2 netter i august 2016
good location but a bit expensive
good location but is expensive
Skrevet 02 september 2016

Lee fra Hongkong
Par
Superior queen eller twin rom
Opphold på én natt i august 2016
good location
near commercial area
Skrevet 31 august 2016

Herman fra Hongkong
Par
Superior queen eller twin rom
Opphold på én natt i august 2016
Overall brilliant
Overall I'm really satisfy with the service and the room in regal Kowloon. However the room service was not as good as expected, we ordered a fish & chip, the chip was really crunchy and delicious but the fish wasnt the fresh. It was a bit tough and tasteless. Hopefully there will be an improvement on the food if I ever visit again next time
Skrevet 30 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: