Veldig bra 7,7
basert på 3134 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 3134 anmeldelser
  • Renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

FUNG fra Kina
Forretningsreisende
iSelect queen bed
Opphold på én natt i juli 2016
Great location, clean and tidy
Great location, clean rooms. small lobby, lack of front desk staff to give service.
Skrevet 08 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

TERESA fra Macao
Par
iSelect queen bed
Opphold på én natt i juli 2016
Kind of old
It felt like a 3 star more than a 4. The things in the room were broken, the walls are full of water stain. Sheets were ripped. For the price and location, it was quite attractive, but everything inside was disappointing.
Skrevet 24 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tat fra Hongkong
Par
iSelect queen bed
Opphold på én natt i juli 2016
clean nice room
Good location, express checkout, very convenient
Skrevet 19 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

wut fra Hongkong
Par
iSelect queen bed
Opphold på én natt i juli 2016
Goog
Good
Skrevet 16 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

shu fra Hongkong
Par
iSelect queen bed
Opphold på én natt i juli 2016
cool
i will live there again
Skrevet 15 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

marcia fra Indonesia
Familie med små barn
Familierom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Strategic Location, food & transportation
Great location surrounded with variety of good food, market shopping. The hotel is just 5mins walk from Wan Chai MRT station, Exit at A3,up the stairs turn left, walk straight till you see Hokkaido Dessert place is just next to it.
Skrevet 15 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chotika fra Thailand
Par
iSelect queen bed
Opphold på én natt i juli 2016
good
Goods
Skrevet 13 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chotika fra Thailand
Par
iSelect queen bed
Opphold på én natt i juli 2016
goods
Goods
Skrevet 13 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Denise fra Malaysia
Reiste alene
Familierom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Strategic Location, food & transportation
Great location surrounded with variety of good food, market shopping. The hotel is just 5mins walk from Wan Chai MRT station, Exit at A3,up the stairs turn left, walk straight till you see Hokkaido Dessert place is just next to it.
Skrevet 11 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kalith fra Storbritannia
Reiste alene
iSelect queen bed
Opphold på én natt i juli 2016
Nothing to report
Non event
Skrevet 07 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: