Veldig bra 7,7
basert på 6236 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 6236 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 7,8
  • Service 7,7
  • Valuta for pengene 6,9
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

Charles fra USA
Forretningsreisende
Superior queen eller twin rom
Opphold på én natt i september 2016
Near HKG airport
good value
Skrevet 21 september 2016

Adipong fra Thailand
Forretningsreisende
Superior rom med ekstraseng
Opphold på 5 netter i september 2016
Perfect hotel
Recommend to stay here
Skrevet 20 september 2016

Adipong fra Thailand
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 5 netter i september 2016
We love to stay at this hotel
Perfect.
Skrevet 20 september 2016

Anupong fra Thailand
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 6 netter i september 2016
good
good
Skrevet 19 september 2016

Nicholas fra Storbritannia
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
Convenience
The hotel is very close to the airport, so it is very convenient if you need to have an overnight rest before catching the next flight.
Skrevet 19 september 2016

amy fra Singapore
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i juni 2016
Necessary
My flight booking made a stay necessary and this did the job. Simply because the passenger lounges with showers in the airport were so expensive that it made this choice a better option. Worth it to have a shower and a swim before getting back on the plane and continuing the journey. Very easy to walk to from the airport, even late at night. Felt safe.
Skrevet 18 september 2016

Richard fra Storbritannia
Forretningsreisende
Superior queen eller twin rom
Opphold på én natt i september 2016
Convenient
Good hotel if you have early flight. Nothing to write home about but quick check in and check out and room was comfortable And quiet. Perfect
Skrevet 16 september 2016

Yap fra Singapore
Familie med små barn
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Clean & Spacious
The room is clean and spacious. This is our 3rd times staying in this hotel. I like the hotel just next to airport.
Skrevet 16 september 2016

kah fra Singapore
Familie med små barn
Superior queen eller twin rom
Opphold på én natt i juli 2016
Will only stay here if you need to stay overnite for transit
Location is good if you need a transit hotel closest to HK Airport. But price is expensive for a transit hotel (about US$ 180 per nite) If price is US$ 100 to $120 is more "appropriate", as location is very near to airport but very far to city area. US$ 180 can get a nicer hotel in the city area. That's why I said this hotel is meant solely for transit purposes only.
Skrevet 15 september 2016

Chei fra Hongkong
Familie med eldre barn
Superior rom med ekstraseng
Opphold på én natt i desember 2015
A pleasant stay
Very convenient, just walk to the airport without hassle and rush in the morning.
Skrevet 14 september 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: