Veldig bra 7,8
basert på 5747 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5747 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

TRACIE fra Singapore
Gruppe
Superior
Opphold på 3 netter i mai 2016
Great value
Room was spacious and clean. Each room came with an android device whereby we could bring it out for maps navigation and we could utilise this at no charge. The hotel was recently renovated thus its newer. Location was very good as it was just above Jordan MTR station. Highly recommended hotel. Will definitely stay here again in my future trips to Hong Kong.
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Philip fra Singapore
Familie med små barn
Superior
Opphold på 6 netter i desember 2014
Location
Location is a big plus. However, not able to check in early and no free wifi
Skrevet 18 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

WOON fra Malaysia
Familie med små barn
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
Very good hotel with excellent location
Good location for food & mtr
Skrevet 17 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

KHOO fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
LOCATION AND VALUE FOR MONEY
JUST ABOVE JORDAN MTR
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Felicia fra Singapore
Par
Superior
Opphold på 3 netter i mai 2016
Good
Good location and the room is spacious
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kong fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i april 2016
Business hotel in a great location
Prudential is just above the Jordan MTR which is ideal in terms of location. The hotel is targeting business travelers but I feel more and more families are staying at this hotel this year. I got a free upgraded to a suite, a very nice gesture by the hotel.
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kim fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på 3 netter i mai 2016
mtr station
near mtr station, renovated room but still on going
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Louis fra USA
Par
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
functional hotel
great location. clean room. helpful staff.
Skrevet 14 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sathian fra Thailand
Familie med eldre barn
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
recommend
not satisfy withwaiting time for check out and taxi
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Marites fra Filippinene
Familie med eldre barn
Superior
Opphold på 5 netter i september 2016
nice hotel
the room is spacious for 2 persons. location us very good. fast wifi. the phone provided is very helpful
Skrevet 13 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: