Veldig bra 7,9
basert på 925 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 926 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,0
  • Service 7,9
  • Valuta for pengene 7,3
  • Mat/middag 7,3
Sorter etter

Hoi fra Macao
Familie med eldre barn
Premium familierom
Opphold på én natt i mars 2016
Location is very convenient
Near shopping malls and Victoria Park. Rooms are clean and comfortable. We arrived to the hotel at 15:00 but we still have to wait until 16:30 for the rooms ready.
Skrevet 01 august 2016

Kah fra Singapore
Familie med små barn
Classic twin rom
Opphold på 4 netter i august 2015
good location
Good location and big room. Hotel lobby was under renovation but other than that, room was comfortable. MTR and supermarket nearby.
Skrevet 21 juli 2016

Azizah fra Indonesia
Familie med små barn
Classic twin rom
Opphold på én natt i juli 2016
Need to improve the hotel facilities
The hotel need to be renovated.. Location is perfect
Skrevet 17 juli 2016

andriany fra Indonesia
Par
Classic twin rom
Opphold på én natt i juli 2016
Location is good
great location
Skrevet 14 juli 2016

Chek fra Singapore
Reiste alene
Classic rom
Opphold på 4 netter i juli 2016
Good location and comfortable setting
Right within the shopping and dining district. Close to MTR. Hotel is nicely refurbished and room was comfortable.
Skrevet 13 juli 2016

Michael fra Filippinene
Familie med små barn
Classic twin rom
Opphold på én natt i juli 2016
Great and new hotel!
Great renovation makes this hotel really spanking new! Location was quite good but could be better (by just 1-2 blocks!) :D
Skrevet 12 juli 2016

silvia fra Indonesia
Familie med små barn
Classic twin rom
Opphold på 6 netter i juli 2016
Great
Good Location. Lots of Restaurant dan Shopping Mall
Skrevet 12 juli 2016

Katrien fra Filippinene
Familie med små barn
Familierom
Opphold på 3 netter i juli 2016
nice location
nice room & location
Skrevet 11 juli 2016

Pattaravadee fra Thailand
Forretningsreisende
Premium deluxe queen
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good for business trip, Good location, Close to MRT
It's very convenient for me to travel for a business trip. The hotel is located in the center of causeway bay where are close to many nice restaurants and shopping places.
Skrevet 11 juli 2016

Pattaravadee fra Thailand
Forretningsreisende
Classic twin rom
Opphold på 2 netter i juli 2016
Very close to MRT, Good location for shopping
It's very close to MRT subway which takes only 5 mins to get there. The hotel is located near the shopping areas and nice restaurants. It's very convenient to everyone who is travelling for business or a couple or a family.
Skrevet 11 juli 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: