Veldig bra 7,9
basert på 1334 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1334 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 6,9
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Jiak fra Singapore
Småbarnsfamilie
Deluxe studio
Opphold på én natt i juni 2016
nice and clean hotel
nice and clean hotel
Skrevet 15 juli 2016

hong fra Hongkong
Gruppe
Familiesuite
Opphold på én natt i juli 2016
pretty good, except the air conditioner
highly recommand, nice staff, good location it was quite hard to control the air conditioner tempture
Skrevet 04 juli 2016

JEFFRY fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Twin studio
Opphold på 3 netter i juni 2016
Excellent Hotel
-Deluxe Studio Room is Great for Family Holiday -Free Mini Bar everyday -Free Breakfast everyday -Free Snack Time at 17:00 everyday -Hotel located between 2 MTR routes. -Many Restaurants and Supermarket nearby -Staff are helpful and friendly
Skrevet 28 juni 2016

Wei fra Singapore
Småbarnsfamilie
Familiesuite
Opphold på 4 netter i juni 2016
Good
Good stay with free laundry available to use
Skrevet 23 juni 2016

Michel fra Canada
Par
Deluxe studio
Opphold på én natt i mars 2016
Spacious room
Great value for money.
Skrevet 04 juni 2016

ng fra Singapore
Familie med store barn
Familiesuite
Opphold på 4 netter i mai 2016
Cosy envirnoment stay though its location at night is not so safe, friendly and approachable staff.
we only manage to enjoy breakfast during our stay as most of time is out exploring for more foods. Good to have a basket of fruits for room guest. Maybe there is a option to replace beer to mineral water.
Skrevet 03 juni 2016

Suthipong fra Thailand
Småbarnsfamilie
Studio med havutsikt
Opphold på 3 netter i mai 2016
Good for Family
Nice room, service-minded staff with real Hong Kong location.
Skrevet 18 mai 2016

Eva fra Indonesia
Gruppe
Familiesuite
Opphold på 3 netter i april 2016
All satisfactorily except the housekeeping
The room was nice, small but enough for the 4 of us but the housekeeping need to be upgraded as there was cobweb in our room and until 2pm, there was still no one cleaned our room. The reception was almost always busy. But the location was good as it was near a market so it was easy to buy something or find something to eat
Skrevet 30 april 2016

Louella fra Filippinene
Familie med store barn
Familiesuite
Opphold på 3 netter i april 2016
Hotel has the most helpful staff
More than all the good facilities and the good location, it was the friendly and very helpful staff that made our stay enjoyable!
Skrevet 26 april 2016

HEEYE fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Twin studio
Opphold på 8 netter i april 2016
I was satisfied with this hotel.
clean room good staff
Skrevet 25 april 2016


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: