Veldig bra 8,0
basert på 670 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 670 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 6,8
  • Romkomfort/standard 8,2
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

YILING fra Taiwan
Familie med eldre barn
Sjøutsikt queen
Opphold på én natt i juni 2016
Wonderful Hotel
Free snack. Free drinks in room. All are imported necessaries and teabags in room. Nice view. Room spacable. Location is good, 10 minutes walking distance to shopping centers. We would like to stay here on the next trip to HK.
Skrevet 28 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yuan fra Hongkong
Par
Superior queen
Opphold på én natt i juni 2016
GOOD!
free mini bar, surprised snack, nice room, very comfortable experience. There are a number of restaurants nearby, very convenient.
Skrevet 27 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

VICKY fra Hongkong
Reiste alene
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i juni 2016
Many added value service
Very good
Skrevet 27 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kwan fra Malaysia
Par
Superior twin
Opphold på én natt i juni 2016
Clean, good location and trendy
I am a returing guest of this boutique hotel. The staff are friendly and the room was very comfortable. The air-cond of my room has been switched on prior to check in since now is summer. So when In enter the room it was already cool down. A very good gesture by the caring staff.
Skrevet 22 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

rahmat fra Singapore
Par
Superior queen
Opphold på 3 netter i mai 2016
loves this hotel
we been going back to this hotel for more that twice. never fails to impress us, good location, easy access on public bus to central and kowloon,
Skrevet 14 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Paul fra Hongkong
Par
Superior queen
Opphold på én natt i juni 2016
Modern
Very pleasent
Skrevet 11 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ying fra Hongkong
Reiste alene
Superior queen
Opphold på én natt i juni 2016
Good
Nice hotel n nice staff
Skrevet 10 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ying fra Hongkong
Reiste alene
Superior queen
Opphold på én natt i mai 2016
Nice hotel
Good for relaxing
Skrevet 02 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

jia fra Malaysia
Par
Sjøutsikt queen
Opphold på 3 netter i mai 2016
good
good
Skrevet 24 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Dora fra Malaysia
Par
Sjøutsikt queen
Opphold på 2 netter i mai 2016
Amazing View Hotel
Loved everything about the hotel, location, facilities, view, cleanliness. Not so thrilled about the staffs though. There was one of the staff which was very knowledgeable & helpful.
Skrevet 20 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: