Glimrende 8,2
basert på 3526 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 3526 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,2
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,3
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Leilani fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Superior med queen eller twin
Opphold på 4 netter i desember 2015
Great Location, we enjoyed shopping. Great foof and friendly staff, airport transfer was great and i
we enjoyed our stay in their Executive Lounge.. Food was great and reasonable. We spent our New Years Eve in the Lounge. And it was great.
Skrevet 07 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Meng fra Taiwan
Forretningsreisende
Standard queen rom
Opphold på én natt i august 2016
pretty good hotel but internet is not complimentry
it's a pity
Skrevet 05 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Joejel fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Standard twin
Opphold på én natt i september 2016
Fantastic experience
Arrived almost midnight and staff were very helpful
Skrevet 05 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Guan fra Malaysia
Par
Standard queen rom
Opphold på én natt i mai 2016
Average good
Average good
Skrevet 04 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Isaac fra Singapore
Småbarnsfamilie
Standard queen
Opphold på én natt i august 2016
Pleasant stay!
We had a pleasant stay overall but the only shortfall is no free WiFi for hotel guests. We stayed in a boutique hotel prior to this stay, we are given a free WiFi with unlimited portable wifi. That was value added service and definitely will be one of an important factor that we look into if we plan for a longer stay.
Skrevet 03 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Wai fra Kina
Forretningsreisende
Standard queen
Opphold på én natt i august 2016
Prepare more for your deposit
The hotel need US 100 for deposit. Pls prepare more if live here
Skrevet 30 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lyndon fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Standard twin
Opphold på 2 netter i august 2016
nice hotel with shopping and close to disney
room at little bit small. very friendly staff
Skrevet 30 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Max fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Superior med queen eller twin
Opphold på én natt i juli 2016
Hotel close to Airport
Good hotel location close to airport connected with the outlet mall.
Skrevet 26 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Max fra Storbritannia
Småbarnsfamilie
Standard twin
Opphold på én natt i august 2016
Close to Airport
Good stop over hotel for a long flight to Europe. Close to airport and Citygate Mall is connected to the hotel. They also have shuttle bus for free to the airport.
Skrevet 26 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sai fra Myanmar
Familie med store barn
Standard queen
Opphold på én natt i august 2016
Just stone throw away from citygate outlet mall.
Close to Citygate Outlet Mall and airport.
Skrevet 25 august 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: