Tilbake til hotellinfo

2015
Bra 7,1
basert på 4873 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 4873 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,4
  • Fasiliteter 6,0
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 6,7
  • Ansattes arbeid 7,1
  • Verdi for pengene 7,4
  • Mat/middag 5,4
Sorter etter
Verifiserte anmeldelser

do C. fra New Zealand
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
I really liked this place for its location, which is a 5 minute walk to the botanical gardens and a
I really liked this place for its location, which is a 5 minute walk to the botanical gardens and a 10 minute walk to the ferry terminal and subway system. The staff were really friendly and helpful. I recommend this place for any solo traveler.
Skrevet 21 august 2016

Tiana F. fra Australia
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
Suitable for emergency bed
Transit from Macau to HKIA. Only required due to impending typhoon signal going up and jetfoils being suspended. The bathroom tap dripped, the single mattress was larger than the base and hung over, the window had no curtain. Other than that the staff were helpful, the room was clean and the location was a short taxi ride to Hong Kong Station Airport express.
Skrevet 20 august 2016

Janice Y. fra Kina
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
Comfortable stay
Good location, I really think it's suitable for someone travel alone. Overall is good , but just didn't provide dental kit.
Skrevet 19 august 2016

SUNI N. fra Sør-Korea
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2015
Very small
No windows, very humid. Bit far from center to walk.
Skrevet 18 august 2016

Michael W. fra Storbritannia
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
The title describes the hotel perfectly
This hotel is more than tiny. Pros: good for solo or couples looking for a good price in an awesome area. Cons: could have a face lift to increase the price just a little. Suggestions: better bathroom quality. A little bigger shower necessary.
Skrevet 18 august 2016

Delilah C. fra Hongkong
Par
Opphold på 5 netter i august 2016
A few days in the summer
If you go during the summer, follow their advice and leave the aircon on at all times or you'll regret going back to a damp room
Skrevet 16 august 2016

Melanie Y. fra USA
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
Good place. Not too expensive
Nice for a solo traveler!
Skrevet 13 august 2016

Hannah M. fra Storbritannia
Gruppe
Opphold på én natt i juli 2016
Perfect Location
Was only here for one night and it was in a great place for exploring central
Skrevet 10 august 2016

HYUNKU L. fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i juli 2016
I'll stay again in this hotel
Very good location Only tv and shampoo
Skrevet 10 august 2016

Stuart J. fra Storbritannia
Reiste alene
Opphold på én natt i januar 2016
Short stay in Central
This place is cheap and quite comfortable to stay for one or 2 nights just for sleeping in. Anything longer than that I would start to feel uncomfortable.
Skrevet 10 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: