Over gjennomsnittlig 5,6
basert på 647 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Over gjennomsnittlig



fra 647 anmeldelser
  • Renslighet 5,7
  • Fasiliteter 3,9
  • Beliggenhet 5,6
  • Romkomfort/standard 5,9
  • Service 5,6
  • Valuta for pengene 5,9
  • Mat/middag 5,3
Sorter etter

HO fra Hongkong
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2016
Below average
everything below average
Skrevet 02 april 2016

jansen fra Hongkong
Par
Superior
Opphold på én natt i februar 2016
all mainland people
room is ugly, dirty, untidy, service is worst....... i called for lamp fix at around 9:00pm, hotel said need to come in the morning. they knock my door at 7:00 am , its ridiculous. Never go to this hotel~~~!!!
Skrevet 15 februar 2016

CHEUNG fra Hongkong
Par
Superior
Opphold på én natt i januar 2016
not good
not good
Skrevet 31 januar 2016

John fra USA
Par
Superior med gratis wifi
Opphold på én natt i januar 2016
Decent room
Bad flat pillows, a fake double bed because two twin beds combined as a split. The fan/heat machine did not provide real warm. The room is too small.
Skrevet 23 januar 2016

Bernard fra Belgia
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på én natt i november 2015
Not what the hotel pretends to be
Nothing really good except transport to disney land
The rooms are small boxes without windows. They say there is a swimming pool but you don't have access to it. Food is too expensive there.
Skrevet 13 november 2015

Kit fra Hongkong
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i september 2015
Uncomfort for Standard Room
Staff polite, Good scene on High Floor Room
Noisy in the early morning by next room guest. Not very comfort as a whole.
Skrevet 05 oktober 2015

sung fra Hongkong
Par
Superior
Opphold på én natt i august 2015
this is a motel...
it s not a hotel....just a motel.........
Skrevet 01 oktober 2015

sheryll fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på én natt i august 2015
worst hotel
very very worst... room is too small specially the bathroom... too far from the transporation only taxi are near... receptionist dont understand much english & lobby are worst the bathroom are super dirty
Skrevet 24 august 2015

Chun fra Hongkong
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i august 2015
very small rooms like a motel
low price near to the airport
nothing bad but nothing good, but the room looks like a motel room, and there is no air-con in the hotel corridor ......
Skrevet 08 august 2015

Hon fra Hongkong
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i juli 2015
Poor Staff Performance, the facilities are too old
Cleanliness
Skrevet 21 juli 2015


1

2

3

1234

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: