Tilbake til hotellinfo

Metropark (Kew Green) Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong, Hongkong - Vis kart

Veldig bra 8,0
basert på 2838 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2838 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,3
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Verdi for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,1

Andrew M. fra Australia
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juli 2016
Great hotel in excellent location
Convenient to MTR, restaurants, bars and general transport. Easy to get to from the airport. Quick walk to Star ferry and local attractions. Overall very good for either business or short break.
Skrevet 13 juli 2016

TAN L. fra Malaysia
Reiste alene
Opphold på 4 netter i juni 2016
Good
It will be great if there is a ramp at the lobby stairs to allow us push or pull our luggage bags to the lift instead of carrying it
Skrevet 05 juli 2016

CHIANG S. fra Taiwan
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2016
Nice location and nice hotel staff
Nice location and nice hotel staff
Skrevet 02 juli 2016

Steven T. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i juni 2016
Great Hotel
It's our second time at this hotel and we still think it's great. Now the hotel even provides phone that lets gives you unlimited data and make free local calls! Unfortunately I couldn't get the phone to be a wireless hotspot but maybe that's restricted on purpose. Will go back to this hotel when I am back in Hong Kong for leisure.
Skrevet 25 juni 2016

Haytham S. fra Frankrike
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2016
great choice if you are looking for hotel in wanchai
Pretty new hotel and very spacious room
Skrevet 22 juni 2016

Chungwei C. fra Taiwan
Forretningsreisende
Opphold på én natt i april 2016
perfect
good location
Skrevet 20 juni 2016

Chun C. fra Hongkong
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juni 2016
Staff were friendly and accommodating.
Staff were friendly and accommodating.
Skrevet 13 juni 2016

Sutham A. fra Thailand
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i juni 2016
Valuable
Well clean, comfortable room and good pillow
Skrevet 09 juni 2016

batalha L. fra Macao
Forretningsreisende
Opphold på én natt i september 2015
short stay
next to my meeting location , short stay only, but feel good and nice
Skrevet 05 juni 2016

Ng J. fra Singapore
Par
Opphold på én natt i mai 2016
Good location and value but stringent check-in
As I used a shorter name for this agoda account and made a reservation, they were adamant that it doesnt tally with my passport (which shows the full name). They revealed that this is a prepaid reservation to agoda, so they need to verify that I have actually stayed there before agoda release the payment to them. Well..this is a problem between the hotel and agoda and it shouldnt inconvenience me or make my checkin more bothersome.
Skrevet 02 juni 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: